ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Δεν μας βγήκαν οι επιθέσεις"

Βεργέτης: "Δεν μας βγήκαν οι επιθέσεις"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης υποστήριξε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του ματς με τον Παναιτωλικό πως ο αντίπαλος έκλεισε καλά τους διαδρόμους μετά το γκολ που δέχτηκε και δεν άφησε χώρο στον Αστέρα.

Στην ικανότητα του Παναιτωλικού να κλείσει σωστά τους διαδρόμους αλλά και στο γεγονός ότι οι επιθετικοί του Αστέρα Τρίπολης δεν τελείωσαν καλά τις φάσεις που δημιούργησαν στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:
«Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με ένα δύσκολο αντίπαλο. Το ξέραμε από πριν. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, είχε χειρισμό της μπάλας, είχε κατοχή και έψαξε το γκολ που τελικά το πέτυχε.

Μετά το γκολ, ο αντίπαλος έκλεισε καλά διαδρόμους, εμείς δεν είχαμε καλά μαρκαρίσματα και το πληρώσαμε δεχόμενοι το γκολ της ισοφάρισης. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες έψαξαν τα γκολ, κάναμε την ομάδα φουλ επιθετική, δυστυχώς όμως δεν βάλαμε γκολ, μείναμε στην ισοπαλία και συνεχίζουμε».

Για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου:
«Ένας αντίπαλος όταν κλείνεται πίσω δεν σε αφήνει να παίξεις όπως θέλεις. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά δεν μας βγήκαν επιθέσεις. Όπως είπα και πριν ο αντίπαλος αμύνθηκε οργανωμένα και δεν μας άφησε να κάνουμε αυτά που θέλαμε».

Για φάσεις που διαμαρτύρεται ο Αστέρας:
«Δεν θέλω να πω ψέματα. Δεν έχω εικόνα για τις φάσεις, ήταν πολλά σώματα μέσα στην περιοχή και δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι».

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ