ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Δεν κατηγορώ τους παίκτες μου"

Βεργέτης: "Δεν κατηγορώ τους παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Η πνευματική κούραση και η κακή μέρα οδήγησαν τον Αστέρα Τρίπολης σε μία "οδυνηρή" ήττα, από τον Ατρόμητο, όπως δήλωσε ο τεχνικός των "Αρκάδων", Στάικος Βεργέτης.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και την ήττα 4-3, μίλησε για μια οδυνηρή ήττα, αποτέλεσμα κυρίως της πνευματικής κούρασης της ομάδας του, αλλά και της κακής μέρας, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν θέλει να κατηγορήσει τους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα:

Για τον αγώνα: "Ήταν μια ήττα οδυνηρή. Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά, είχαμε τον έλεγχο του ματς, δυστυχώς ο Ατρόμητος στην πρώτη φάση έκανε το γκολ και μπήκε στην θέση του οδηγού. Υπάρχει ψυχική εξουθένωση χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Οι αναμετρήσεις τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την Τότεναμ δημιούργησαν κόπωση στους παίκτες. Αυτό φάνηκε κυρίως στην αμυντική μετάβαση όταν χάναμε την μπάλα. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ώστε να εμποδίσουμε τις διεκδικήσεις των παικτών του Ατρομήτου. Έχουμε ανάγκη να ξεκουραστούμε, το έχουμε μεγάλη ανάγκη για τη δύσκολη συνέχεια".

Για τον τρόπο της ήττας: "Είναι συνολική η ευθύνη τόσο στην επιτυχία όσο και στην αποτυχία. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τα παιδιά. Έχουν δώσει επί σειρά αγώνων ματς με θετικό πρόσημο. Σήμερα δεν ήταν σε καλή ημέρα".

Για το χατ τρικ του Ναπολεόνι: "Η αλήθεια είναι ότι ο Ναπολεόνι σκοράρει όπου μας βρει. Παιδιά όπως ο Ζησόπουλος και ο Σανκαρέ ξέρουν πόσο επικίνδυνος είναι. Απλώς όπως είπα είχαμε κακή αμυντική μετάβαση λόγω της εξουθένωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Υπήρχε κακή πρόβλεψη στην πάσα που γινόταν από την άμυνα".

Για την ομάδα του: "Είναι παρήγορο το γεγονός ότι η ομάδα αντέδρασε στο 4-1. Οι παίκτες έχουν μέταλλο και χαρακτήρα. Δεν μπορείς να μην έχεις σοβαρές απώλειες, όταν δεν έχεις κλασικό αμυντικό χαφ και στόπερ όπως ο Γκοϊάν. Παίζουν και αυτά το ρόλο τους συν την κούραση".

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: "Είναι ωφέλιμη για μια ομάδα που έχει 20 επίσημους αγώνες. Την έχουμε ανάγκη για την πνευματική και σωματική αναζωογόνηση των παικτών".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ