ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Αυτή η ομάδα, μας έχει δώσει μόνο χαρές"

Βεργέτης: "Αυτή η ομάδα, μας έχει δώσει μόνο χαρές"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Τότεναμ ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Τότεναμ αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του στο Λονδίνο, στην κουβεντούλα του με τον Ποτσετίνο, στον Τσοκάνη και στο γκολ του Λαμέλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Στην αρχική του τοποθέτηση: "Το παιχνίδι μας δίνει στεναχώρια, όμως μέσα από την στεναχώρια, μπορούμε να βγάλουμε κάποια καλά πράγματα για την ομάδα μας. Έβγαλε περισσότερες φάσεις, αλλά δυστυχώς ήταν αναποτελεσματική. Από την στιγμή που δεν βάλαμε γκολ, έπαιξε ρόλο η ποιότητα της Τότεναμ, ήταν αποτελεσματική και ήρθε το 5-1. Πρέπει να συνεχίσουμε, να ξεχάσουμε την Ευρώπη, έχουμε εγχώριες διοργανώσεις και να ανασυνταχθούμε, να την υποδεχτούμε και ευελπιστούμε να κάνουμε πιο μικρό το χάσμα μαζί της".

Για την κουβέντα με τον Ποτσετίνο: "Το σωστό είναι αφού δεν είπε να μην πω και εγώ. Δεν ήταν κάτι σοβαρό πάντως".

Για τον Τσοκάνη: "Θεωρώ πως ήταν αποκάλυψη ο Τσοκάνης".

Για τα όσα είπε στο ημίχρονο: "Στο ημίχρονο κάθε αγώνα είναι σημαντική στιγμή για παίκτες και προπονητή. Δεν είχα πολλά να πω, η ομάδα λειτουργούσε καλά. Αυτό που είπαμε έιναι να συνεχίσουμε να έχουμε καλή οργάνωση και ότι κάποια στιγμή θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε ξανά. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα. Είχαμε λίγη στεναχώρια, γιατί χάθηκε το γκολ του Πάρα και μετά ήρθε το δεύτερο γκολ".

Για το αν είναι σημαντικός ο θεσμός του Europa League: "Ο μεγάλος στόχος ήταν να σπάσουμε το φράγμα και να μπούμε στους ομίλους. Ο στόχος επεύχθη και πλέον προσπαθούμε να απολαύσουμε το ταξίδι. Αν προκριθούμε, είναι ό,τι καλύτερο. Αν δεν γίνει αυτό, δεν απογοητευόμαστε, γιατί αυτή η ομάδα, μας έχει δώσει μόνο χαρές".

Για το γκολ του Λαμέλα: "Θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θεωρώ αυτό το σημαντικό. Θα κάνουμε ανάλυση του αγώνα, θα δούμε τα λάθη μας και ευελπιστούμε να τα διορθώσουμε στη συνέχεια".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ