ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Αντίπαλός μας και η κούραση"

Βεργέτης: "Αντίπαλός μας και η κούραση"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Αστέρα, όπως και την κούραση που υπάρχει λόγω της Ευρώπης. Διαβάστε τι είπε για την κατάσταση του Σανκαρέ.

"Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε την κούραση από το ταξίδι της Πέμπτης. Ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό στο ματς. Είχε σταθερά καλή πορεία. Είχαμε 19-4 τελικές και έπρεπε να βάλουμε κι άλλο γκολ για ασφάλεια. Θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε όπως τη φάση του 86'.

Δεν είναι μομφή για τους παίκτες μου, προσπάθησαν πάρα πολύ. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στη διαχείριση του αγώνα. Μπράβο στα παιδιά, ζούμε μια καθημερινότητα πολύ βαριά. Έχουμε την ωριμότητα όμως να την διαχειριστούμε", είπε αρχικά ο τεχνικός του Αστέρα και συνέχισε:

Για τον τραυματισμό του Σανκαρέ είπε: "Ο Σανκαρέ έκανε ένα διώξιμο, συγκρούστηκε με το Μουνάφο και πόνεσε στο γόνατο. Θα δούμε αν έχει διάταση πλαγίου συνδέσμου, θα το ξέρουμε τις επόμενες μέρες".

Για το πότε θα μάθει να ζει με την αλλαγή αγώνων σχολίασε: "Δεν μπορώ να ξέρω πόσο τους επηρεάζει η Ευρώπη. Βλέπω και από εμένα πως είναι κάτι πολύ δύσκολο. Είδα αποφασιστικότητα, είδα διάθεση να ασχοληθούν τα παιδιά με το παιχνίδι. Οι παίκτες και εγώ δεν παραβλέπουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο δρόμος για να ζήσουμε ότι ζούμε. είναι δύσκολο όταν έρχεσαι από παιχνίδι Ευρώπης, από ταξίδια. Η συγκέντρωσή μας στο πρωτάθλημα θα γίνεται όλο και πιο έντονη".

Για τις αλλαγές της ομάδας δήλωσε: "Θα γίνονται αλλαγές, είναι αναπόφευκτο. Αλλά συγκρατημένα. Θα γίνονται τόσες, ώστε να μην χαλάει η συνοχή της ομάδας. Σήμερα είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλά θέλω μέσα από τις προπονήσεις, να μην χάνεται η συνοχή της ομάδας. Τα παιδιά που μπαίνουν, πρέπει να ξέρουν τι θέλουμε. Ο Μπαντιμπανγκά είχε έναν πόνο στον δικέφαλο και είπαμε να βγει αλλαγή για να μην έχουμε προβλήματα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ