ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες"

Βεργέτης: "Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες"
Βεργέτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πεποίθησή του ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα μπορούσε να είχε νικήσει τη Σπάρτα Πράγας εξέφρασε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των Αρκάδων δεν μίλησε για τη διαιτησία, ενώ απάντησε σε ερώτηση για το κενό του Μπαράλες.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας, που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1): " Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για την διαιτησία. Η συγκυρία του αγώνα ήταν τέτοια και κάθε ομάδα εκμεταλλεύτηκε ή δεν εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές τις. Η διαιτησία δεν επηρέασε τον αγώνα".

Για την άμυνα ζώνης: "Είχαμε ορίσει την ζώνη άμυνας στην μεσαία ζώνη χωρίς να κλειστούμε στο μεσαίο τρίτο του παιχνιδιού. Ο στόχος και το πλάνο του παιχνιδιού ήταν να κλέψουμε μπάλες και να βγούμε στην επίθεση. Τα παιδιά το έκαναν στο μέγιστο βαθμό. Η αμυντική λειτουργία ήταν αρκετά καλή, ενώ υπήρχαν στιγμές που δεν λειτουργήσαμε σωστά και αυτό οφείλεται στον καλό αντίπαλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε".

Για την χρησιμοποίηση του Τορμένα: " Επειδή είχαμε δει από την ανάλυση ότι μαζεύει η Σπάρτα πολύ κόσμο στο μέσο του γηπέδου, θέλαμε 2 αμυντικά χαφ για να ελέγξουν το παιχνίδι".

Για το πώς κρίνει το τελικό αποτέλεσμα: "Για το αποτέλεσμα θεωρώ πως και οι δυο ομάδες είχαν την χρονική συγκυρία υπέρ τους, αν και είχαμε εμείς ένα γρήγορο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε και τη φάση του Γιάννου που δεν κάνει το 2-0. Στα τέλη του ημιχρόνου δεχτήκαμε ευκαιρίες από την Σπάρτα που θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες, όπως με το δοκάρι του Μάσα και το τετ α τετ του Φούντα, ενώ δεχτήκαμε ένα «κρύο» γκολ αν και ελέγχαμε το παιχνίδι".

Ο Αστέρας δεν μπορεί να σκοράρει, ενώ κάνει ευκαιρίες. Ίσως οφείλετε στο κενό του Μπαράλες;

"Το μεγάλο μέλημα του προπονητή είναι να μπορεί η ομάδα να παράγει επιθετικό ποδόσφαιρο και να κάνει ευκαιρίες. Ο προπονητής δεν μπορεί να μπει μέσα και να βάλει το γκολ, η ομάδα μας κάνει ευκαιρίες παίζει επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο, αλλά τις χάνει. Χρειάζεται και τύχη. Ο Αστέρας είναι υπεράνω προσώπων, δεν πρέπει να στεκόμαστε σε πρόσωπα, έχουμε καλύψει όλα τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα, όπως θα καλύψουμε και το κενό του Μπαράλες".

Για τον τραυματισμό του Φούντα: "Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, για τους τραυματίες θα δούμε αύριο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ