ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Το πρόσημο είναι θετικό"

Βεργέτης: "Το πρόσημο είναι θετικό"
REPORTER IMAGES

Ικανοποιημένος και από το δεύτερο φιλικό του Αστέρα εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης. Που θεωρεί ότι χρειάζεται βελτίωση η ομαδα.

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε και πάλι στην εικόνα συνοχής που παρουσίασε ο Αστέρας απέναντι στην Μπέβερεν αλλά και στην καλή κατοχή της μπάλας. Τόνισε παράλληλα ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της βελγικής ομάδας.

Αποστολή στο Βέλγιο: Θοδωρής Κουνάδης

Αναλυτικά τα όσα μας ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός: "Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Έχουν προηγηθεί επίπονες προπονήσεις. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα της τακτικής προπόνησης. Δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες για να εκθέσουν τα χαρακτηριστικά τους. Υπάρχουν βέβαια θέματα που χρήζουν δουλειάς αλλά γενικά το πρόσημο είναι θετικό.

Δεν θα έλεγα ότι κάπου "πονάει" η ομάδα. Χρειάζεται βελτίωση σε ορισμένα τακτικά θέματα, τα οποία θα δουλέψουμε.

Θα έλεγα ότι ήταν εφάμιλλη η απόδοση της ομάδας σε σχέση με την Μπασακσεχίρ. Είχαμε κοινά στοιχεία, όπως η καλή συνοχή, η καλή κατοχή της μπάλας. Χρειαζόμαστε βέβαια να βελτιώσουμε την λειτουργία της ομάδας στον άξονα, ώστε να μην δεχόμαστε κάθετες πάσες. Θα το δουλέψουμε.

Δίνουμε 45 λεπτά σε κάθε παίκτη, γιατί έχουν προηγηθεί επίπονες προπονήσεις. Δεν θέλουμε να κάνουμε φρεσκάρισμα. Η τακτική κατεύθυνση είναι ίδια. Αναγνωρίζω ότι είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε. Υπάρχουν όμως θέματα τα οποία θέλουν βελτίωση και θέματα στην ομάδα τα οποία πάνε καλά".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ