ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Το παλέψαμε στο μέγιστο βαθμό"

Βεργέτης: "Το παλέψαμε στο μέγιστο βαθμό"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του στο "Λέτνα Στάντιον" απέναντι στην Σπάρτα Πράγας.

"Να ξαναβγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη" ήταν το μήνυμα-στόχος του Στάικου Βεργέτη για την επόμενη ημέρα μετά την ήττα από την Σπάρτα (1-0) και τον αποκλεισμό από τους "32" του Europa League. Σχετικά με το παιχνίδι σημείωσε:

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του:

"Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο πλάνο.Είχαμε συνοχή, αμυντική οργάνωση. Προσπαθήσαμε να κρατηθούμε στο παιχνίδι με ταχύτητα αλλά είχαμε και επιθετικές δυνατότητες. Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο, με μια πολύ καλή ομάδα που πίεζε.

Είχαμε μερικές χαμένες μονομαχίες, αλλά κατά γενική ομολογία τα παιδιά υποστήριξαν το πλάνο. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κυνήγησαν την ισοφάριση".

Για τις αλλαγές που έδωσαν ώθηση στην ομάδα:

"Οι αλλαγές ξεχώρισαν διότι υπήρχαν αρκετοί χώροι.Τα παιδιά που αγωνίστηκαν από την αρχή ανταποκρίθηκαν στο πλάνο. Απλά οι αλλαγές φάνηκαν γιατί υπήρχαν ελεύθεροι χώροι, ενώ είχαμε την μπάλα στα πόδια. Αν είχαν ξεκινήσει αυτά α παιδιά, θα έβγαιναν οι ίδιες δυσκολίες."

Για το αν έπρεπε να ρισκάρει νωρίτερα ο Αστέρας:

"Αντιμετωπίζαμε καλύτερη ομάδα. Αν ρισκάραμε μετά το 60'-70' θα ερχόταν το δεύτερο γκολ και θα τελείωνε το ματς.Αυτό δεν το θέλαμε. Βγάλαμε αρκετή επιθετικότητα, μην χάνοντας την συνοχή μας. Είμαστε συνεπείς στο πλάνο μας.

Παλέψαμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα και όπως θα γίνει και στο τελευταίο ματς. Θεωρώ ότι σήμερα το κάναμε στον μέγιστο βαθμό."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ