ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Θετική εντύπωση η συνοχή μας"

Βεργέτης: "Θετική εντύπωση η συνοχή μας"
REPORTER IMAGES

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Στάικος Βεργέτης από την εικόνα του Αστέρα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Ινσταμπούλ Μπασακσεχίρ, από την οποία ηττήθηκε με 2-1.

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε στην εικόνα συνοχής που παρουσίασε ο Αστέρας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας απέναντι σε μία πιο έτοιμη ομάδα όπως η Ινσταμπούλ Μπασακσεχίρ. "Μου έκανε θετική εντύπωση", μας τόνισε χαρακτηριστικά.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Αναλυτικά τα όσα μας ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός: "Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι σε μια ομάδα που έχει δώσει ήδη 3 φιλικά και προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Europa League. Τα παιδιά ανταπεξήλθαν πολύ καλά. Είναι ρεαλιστικές οι συνθήκες και μπορούμε να αξιολογήσουμε την κατάσταση των παικτών και ήταν πολύ καλή η ευκαιρία για να το κάνουμε. Τα παιδιά προέρχονται από βαριές προπονήσεις, ακόμα δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε το γεγονός ότι θα παίζουμε πιο γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Είχαμε απώλειες όπως οι Σανκαρέ, Μπαράλες, Λούι και Κουρμπέλης. Υπήρξαν θετικά στοιχεία στην λειτουργία τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και στις δύο 11άδες. Υπάρχουν βέβαια θέματα που πρέπει να δουλέψουμε και εκεί θα εστιάσουμε. Να ξεκινήσουμε με βάση την περσινή λειτουργία της ομάδας και θα δούμε αν θα πρέπει να συνεχίσουμε ή όχι με το ίδιο σύστημα. Οι προπονήσεις και τα φιλικά θα μας καθοδηγήσουν.

Μου έκανε θετική εντύπωση, ότι είχαμε συνοχή στις γραμμές. Δεν ήμασταν απλωμένοι. Θετική εντύπωση μου έκανε επίσης ότι είχαμε λίγο παραπάνω ταχύτητα στην επίθεση. Έχουμε εστιάσει βέβαια και σε κακώς κείμενα και θα δουλέψουμε σε αυτά".

Δείτε τα highlights από το πρώτο φιλικό του Αστέρα:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ