ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Θα δουλέψουμε την επιθετική λειτουργία στη διακοπή"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συγχαρητήρια μοίρασε τόσο στους παίκτες του όσο και στους αντιπάλους ο Στάικος Βεργέτης, για την προσπάθειά τους στο ισόπαλο 1-1 του Αστέρα στη Λάρισα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου: "Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για τη προσπάθεια που κατέβαλαν για να φτάσουν στην νίκη.

Σ' έναν όχι και τόσο καλό αγωνιστικό χώρο παράχθηκε ποδόσφαιρο και δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κατακτήσουν τη νίκη.

Σε ό,τι αφορά τον Αστέρα νομίζω ότι ξεκινήσαμε από εκεί που τελειώσαμε το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είχαμε πάθος, ένταση και ρυθμό. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε άμυνες και βγούμε στην επίθεση να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με κυρίαρχο στοιχείο μια λάθος απόφαση στην τελική πάσα. Παρόλα αυτά καταφέραμε να προηγηθούμε όμως δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα.

Η ΑΕΛ ανέβασε το ρυθμό της όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησε ευκαιρίες και ίσως και αυτή να δικαιούται κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Κρατάμε όμως το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας, το ρυθμό τους και είμαστε εδώ για ναδουλέψουμε στοιχεία που χρειάζεται ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια".

Σε ερώτηση για το πού χρειάζεται να δουλέψει ο Αστέρας στην επερχόμενη διακοπή απάντησε:"Αυτό με το οποίο πρέπει να ασχοληθούμε επισταμένως είναι η επιθετική λειτουργία της ομάδας γιατί έχουμε τα κλεισίματα, τις καλύψεις και την αμυντική συνοχή και τα παιδιά λειτουργούν άριστα το αμυντικό μας πλάνο όμως επιθετικά πρέπει εμείς οι προπονητές να βοηθήσουμε την ομάδα για να παίξει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ