ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Τα παιδιά έκαναν τα πάντα τέλεια μέσα στο γήπεδο"

Βεργέτης: "Τα παιδιά έκαναν τα πάντα τέλεια μέσα στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Αστέρα ακολούθησαν πιστά το πλάνο σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Στάικος Βεργέτης μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

Ο Αστέρας επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 2-0 και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στους 32 του Europa League και όπως υποστήριξε ο Στάικος Βεργέτης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην κάμερα του "ΟΤΕ" θα κυνηγήσει τις ελπίδες που έχει.

Ο νεαρός τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του καθώς όπως είπε τα έκαναν όλα τέλεια στον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Θα κυνηγήσουμε όποιες ελπίδες έχουμε για να πάρουμε στην πρόκριση. Θα πρέπει να σταθούμε στο σημερινό ματς και να συγχαρούμε τα παιδιά γιατί έκαναν τα πάντα τέλεια μέσα στο γήπεδο.

Έκανε ο καθένας τη δουλειά του πάρα πολύ καλά και όπως έπρεπε να την κάνει και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια".

Στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε είπε μεταξύ άλλων:

"Πρέπει να συγχαρούμε τα παιδιά γιατί έκαναν ακριβώς αυτό που έπρεπε μέσα στο γήπεδο, είναι εντυπωσιακό και το εκθειάζω στον μέγιστο βαθμό. Ήταν όλοι τους πολύ συγκεντρωμένοι στα καθήκοντα τους.

Σίγουρα σου δίνει αβαντάζ το γκολ που μπαίνει τόσο νωρίς αλλά η ομάδα είχε συνολικά καλή αμυντική οργάνωση και καλές αντεπιθέσεις με τις οποίες θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ.

Εγώ επιμένω σε αυτά που είπα ότι είχαμε πολύ καλή αμυντική οργάνωση κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ και αυτό φάνηκε σε κάποια διαστήματα στην διάρκεια του ματς αλλά οποιαδήποτε άλλη κουβέντα υποβιβάζει την προσπάθεια των παικτών μου που ήταν μεγαλειώδης".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ