ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Τα καλά νέα για εμάς ήρθαν από άλλο γήπεδο"

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÎÁÍÈÇ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÎÁÍÈÇ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Βέροια τόνισε ότι τον προβλημάτισε η εικόνα των ποδοσφαιριστών του και είναι κάτι που πρέπει να συζητήσει μαζί τους.

Ο Αστέρας γνώρισε την ήττα από την Βέροια με 4-3 σε ένα παιχνίδι όπου οι Αρκάδες παρουσίασαν εικόνα αποσύνθεσης και τα ευχάριστα νέα για την ομάδα του Αστέρα ήρθαν από τη Λιβαδειά και τη νίκη της ΑΕΚ που έριξε τους Βοιωτούς.

Ο Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα τόνισε ότι τον προβληματίζει η εικόνα της ομάδας του και σημείωσε ότι τα καλά νέα ήρθαν από άλλο γήπεδο λέγοντας:

"Παρά το ότι σωθήκαμε, δεν είμαι ικανοποιημένος. Ξεκινήσαμε με 0-2 και παρουσιάσαμε εικόνα αποσύνθεσης. Στην Λάρισα κερδίζαμε και χαθήκαμε από το γήπεδο. Με προβληματίζει αυτό και πρέπει να το συζητήσω με τα παιδιά. Στο δεύτερο μέρος τα δώσαμε όλα αλλά τα καλά νέα ήρθαν από άλλο γήπεδο. Όταν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας δεν πρέπει να την αφήνουμε να φύγει. Έπρεπε να έρθουμε για βαθμό ή βαθμούς αλλά δεν το κάναμε".

Ο έμπειρος προπονητής ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του μιλώντας για τον κόσμο του Αστέρα: "Ο κόσμος στάθηκε κοντά μας και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε γι αυτό".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ