ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Στις επόμενες ημέρες θα επιμείνουμε στο επιθετικό κομμάτι"

Βεργέτης: "Στις επόμενες ημέρες θα επιμείνουμε στο επιθετικό κομμάτι"

Ο Στάικος Βεργέτης εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα εικόνα του Αστέρα, μετά και τη φιλική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Τι δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης (video)

Πρώτο φιλικό για τον Αστέρα στην Ελλάδα, μετά την προετοιμασία του στο εξωτερικό, και νίκη επί τους ΠΑΣ με 1-0 χάρη στο γκολ το Σκούρτη. Μετά τον αγώνα, ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε "ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές" από ό,τι έχει παρουσιάσει έως τώρα η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα: "Ήταν ένα απαιτητικό φιλικό απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, το οποίο μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε πράγματα που δουλεύουμε. Και σε αυτό το φιλικό υπάρχουν θέματα που μας αφήνουν ευχαριστημένους αλλά υπάρχουν και πράγματα τα οποία θέλουν δουλειά. Είμαστε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Υπάρχουν θέματα που θέλουν βελτίωση και θέλουν δουλειά.

Δεν έχουμε επιμείνει ακόμα στο επιθετικό κομμάτι. Είναι κάτι το οποίο θα το ξεκινήσουμε τις επόμενες ημέρες. Θα δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη και σε ένα πιο γρήγορο στυλ, το οποίο βγαίνει αυθόρμητα από τους παίκτες".

Γιάννης Πετράκης: "Είχαμε καλή εικόνα"

Από τη μεριά του, ο προπονητής του ΠΑΣ, δήλωσε: "Ήταν ένα πολύ δυνατο φιλικό για εμάς, για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματά για την συνέχεια. Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες και καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είχαμε καλή αμυντική οργάνωση. Στο κομμάτι το επιθετικό είχαμε καλή διαχείριση της μπάλας. Δεν καταφέραμε να κάνουμε αρκετές ευκαιρίες αλλά ούτε ο Αστέρας δημιούργησε ευκαιρίες. Οι όποιες προϋποθέσεις προέκυψαν από λάθη των δύο ομάδων.

Είχαμε στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι που μας δίνουν την δυνατότητα να δουλέψουμε στο 1/3 της επίθεσης. Ήταν χρήσιμο φιλικό για εμάς. Πρέπει να κρατήσουμε την σημερινή βάση και είχαμε καλή εικόνα. Κάθε μέρα πρέπει να επενδύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι".

Για την άποψή του για τον Αστέρα: "Πιστεύω ότι ο Αστέρας έχει αλλάξει επίπεδο σαν ομάδα. Είναι σημαντική η απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Θεωρώ ότι έχουν μπει οι προϋποθέσεις για να έχει ο Αστέρας μια καλή χρονιά. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει δύο ενδεκάδες με καλή ποιότητα. Θέλει περισσότερη δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι. Αυτό βέβαια είναι δουλειά του συναδέλφου και καταθέτω την γνώμη μου με πολύ σεβασμό".

Για τα συνεχή προβλήματα αδειοδότησης που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ και τη μη ευρωπαϊκή συμμετοχή του: "Έχω πει στον πρόεδρο της ομάδας ότι απαγορεύεται να ξαναγίνει το ίδιο λάθος. Υπάρχει βεβαίωση ότι δεν θα γίνει. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μακάρι να κάνουμε κάτι καλό και φέτος".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ