ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Σοκ για εμάς το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού"

Βεργέτης: "Σοκ για εμάς το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού"
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε διαβάσει σωστά το ματς με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη αλλά το γκολ του τριφυλλιού αποσυντόνισε τελείως τους Αρκάδες.

Ο Στάικος Βεργέτης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό υπεραμύνθηκε της τακτικής που χρησιμοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης στον αγώνα με τους πράσινους καθώς και των επιλογών του για το αρχικό σχήμα της ομάδας του και στάθηκε πάρα πολύ στο πρώτο γκολ που σημείωσε το τριφύλλι.

"Θεωρώ ότι προετοιμαστήκαμε και αναλύσαμε σωστά τον αντίπαλο και τα πρώτα είκοσι λεπτά ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και τρώμε ένα κρύο γκολ από την πρώτη στατική φάση και αυτό μας αποσυντόνισε τελείως και μας εξέπληξε που δεν μπορέσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι.

Όταν παίζεις με μεγάλους αντιπάλους μπορείς να δεχτείς γκολ ανά πάσα στιγμή αλλά πρέπει να μένεις συγκεντρωμένος. Εμείς όμως δεν το κάναμε αυτό και δεχτήκαμε ένα ακόμη γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Κάτι που βοήθησε τον Παναθηναϊκό να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι και να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Εμείς ανεβάσαμε και την ομάδα ακόμα πιο ψηλά, ήμασταν ανοιχτοί πίσω και ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε αυτό.

Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς που έρχεται και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Μιλήσατε για κρύο γκολ, εξηγεί όμως αυτό το σκορ;
"Βλέποντας την αντίδραση μας μετά από το γκολ το εξηγεί η εικόνα, έχασε την ένταση της η ομάδα, την ροή της"

Μήπως ο σχεδιασμός δεν ήταν σωστός;
"Βλέποντας τα πρώτα λεπτά του αγώνα η ομάδα μπήκε διαβάζοντας τον αντίπαλο και θεωρώ ότι πετύχαμε όσον αφορά την προετοιμασία μας και δεν φάνηκε ότι υστερούσαμε, ούτε στα μαρκαρίσματα είχαμε πρόβλημα. Για αυτό και λέω ότι ετοιμαστήκαμε καλά. Αυτό που κατακρίνω είναι η άσχημη αντίδραση όταν δέχτηκε το γκολ η ομάδα μου. Ήταν ένα σοκ".

Αν είχατε τη δυνατότητα να αλλάζατε κάτι στο παιχνίδι τι θα ήταν αυτό;
"Και να ήθελα να πω δεν θα το αναφέρω. Μιλάμε για παιδιά που έπαιξαν αγωνίστηκαν και δεν είναι σωστό. Δεν ήταν άστοχη η επιλογή προσώπων βλέποντας και αναλύοντας ξανά τον αγώνα μπορείς να πεις ότι έσφαλα σε κάποιο μέρος".

Σε περίπτωση που δεν κατακτηθεί η πρώτη θέση των πλέι οφ θα μιλάμε για αποτυχία;
"Αυτό θα απαντηθεί όταν τελειώσουν τα πλέι οφ και στο μίνι πρωτάθλημα δικαιούμασταν κάτι καλύτερο ή όχι. Θα μας το δείξουν οι αγώνες".

Μήπως δεν είχε εναλλακτικό πλάνο η ομάδα μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, τι έφταιξε;
"Έφταιξε η ταχύτητα του Παναθηναϊκού και η γρήγορη επιθετική του μετάβαση και για αυτό βάλαμε δυο γρήγορα μπακ, τον Λούι και τον Τσοκάνη αλλά δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τη γρήγορη κίνηση στο χώρο".

Μας είπατε για τα δυο μπακ θα μας πείτε και γιατί επιλέξατε τους Αλόκο, Γκόιαν;
"Ήθελα δυο στόπερ που να μπορούν να κατεβάσουν την μπάλα και να ανεβαίνουν στον παίκτη που παίζει στον άξονα, είτε τον Νίνη, είτε τον Ζέκα και θεωρώ αυτοί οι δυο το κάνουν καλύτερα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ