ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες μας"

Βεργέτης: "Πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες μας"
Βεργέτης INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε πως το μόνο που έλειψε από τον Αστέρα ήταν το γκολ και δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του. Τι είπε για την περίπτωση ενίσχυσης στο φινάλε των μεταγραφών.

"Προσπαθήσαμε να παίξουμε ένα οργανωμένο και δημιουργικό ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Μέχρι το 0-1 ήμασταν αρκετά καλοί. Μας βγήκαν αρκετές ευκαιρίες ωστόσο δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Το 0-1 έσπασε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ παρασυρθήκαμε στο κακό ματς του αντιπάλου.

Σπαταλήσαμε το τελευταίο τέταρτο του ματς, χωρίς να δημιουργήσουμε ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με διάθεση να πρεσάρουμε, κλέψαμε αρκετές μπάλες, αλλά δεν σκοράραμε. Γίναμε πιο επιθετικοί και ευάλωτοι στην άμυνα. Παλέψαμε το ματς, όμως πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε για να έχουμε το πάνω χέρι στον αγώνα", ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Αστέρα.

Επιπλέον, υπογράμμισε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου:

-"Αφού λείπει ο Μπαράλες, νομίζω ότι δεν αξίζει η αναφορά στο όνομα του. Στην ομάδα υπάρχουν πολύ καλές και διαθέσιμες λύσεις. Οι παίκτες μας έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στα παιδιά, αλλά σήμερα δεν μετουσιώσαμε σε γκολ τις ευκαιρίες".

-" Ήταν δύσκολο να παίξουμε κάθετο ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος ήταν συσπειρωμένος στον άξονα. Στο πρώτο μέρος παίξαμε κάθετο ποδόσφαιρο πριν το 0-1."

-"Μέχρι το τελευταίο λεπτό των μεταγραφών, πάντα αναζητάμε κάτι. Αν όχι το ρόστερ μπορεί να καλύψει τις επιθετικές ανάγκες της ομάδας".

-"Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες. Το 0-1 κρύβει ένα ψυχολογικό παράγοντα, ότι πρέπει να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια, εφόσον χάνεις. Ασκήσαμε πολύ καλή πίεση, γεγονός το οποίο μας έδωσε συνεχόμενες επιθέσεις, ωστόσο σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες".

-"Μας έλειψε το γκολ. Στο πρώτο μέρος είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες και είχαμε καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα λειτούργησε καλά, απλά μας έλειψε μόνο το γκολ. Πάντα θα ισχύει το ρητό του Όσιμ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ