ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Που θα πάει, θα γυρίσει..."

Βεργέτης: "Που θα πάει, θα γυρίσει..."
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρας Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, δεν έκρυψε τον προβληματισμό για την ήττα από το Λεβαδειακό, αλλά και την αισιοδοξία του ότι τα λάθη των ποδοσφαιριστών του θα διορθωθούν σύντομα.

Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα με 2-1 από το Λεβαδειακό, στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, με τον τεχνικό των Αρκάδων να στέκεται στα γκολ από το πουθενά που δέχεται η ομάδα του, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα.

"Σ' ένα παιχνίδι που δεν έγιναν πολλές φάσεις και χωρίς να δεχθούμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε γκολ από το πουθενά. Που θα πάει, θα γυρίσει... Προσπαθήσαμε να παίξουμε και πάλι καλό ποδόσφαιρο. Μας ενοχλεί πάρα πολύ ότι χωρίς υποψία φάσης, δεχόμαστε γκολ. Πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει, δεν κάναμε τόσες τελικές προσπάθειες, που κάναμε στα προηγούμενα ματς. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών.

Το είπα και στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου, ότι οι απουσίες παίζουν ρόλο, όταν έχεις αριθμητικό μειονέκτημα. Όλα τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι αξίζουν να φορούν την φανέλα του Αστέρα. Επανέρχεται ο Φούντας, θα είναι διαθέσιμος με την Σάλκε όπως με ενημέρωσε το ιατρικό τιμ. Περιμένω τα νεότερα για τους άλλους και τον Δημούτσο", υποστήριξε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, μετά την ήττα από το Λεβαδειακό.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ