ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Ο Αστέρας έσπασε πολλά ταβάνια"

Βεργέτης: "Ο Αστέρας έσπασε πολλά ταβάνια"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης αναμένει από τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης μία κατάθεση ψυχής στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτίζαν, στο τέλος του φετινού ευρωπαϊκού ταξιδιού των "Αρκάδων".

Στον τελευταίο σταθμό αυτού του μεγάλου ευρωπαϊκού ταξιδιού, όπως χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Παρτίζαν, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, αναμένει από τους ποδοσφαιριστές του μία εικόνα παρόμοια με τα προηγούμενα παιχνίδια των "Αρκάδων", οι οποίοι "έσπασαν πολλά ταβάνια" προσδοκιών.

H αρχική τοποθέτηση του Στάικου Βεργέτη: "Αύριο έχουμε τον τελευταίο σταθμό αυτού τουμεγάλου ευρωπαϊκού ταξιδιού. Ο Αστέρας Τρίπολης έλαμψε στον ευρωπαϊκό ουρανό και δημιούργησε μια νέα μεγάλη βάση οπου θα στηριχτεί τα επόμενα χρόνια. Μέρος αυτής της βάσης είναι ο αυριανός αγώνας. Έχουμε το κίνητρο να έχουμε ένα καλύτερο αύριο και γι' αυτό το λόγο θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό. ο Αστέρας έσπασε πολλά ταβάνια, αξίζουν συγχαρητήρια που μάτωσαν την φανέλα, που έκαναν κατάθεση ψυχής και αύριο θέλουμε να κλείσουμε με μια παρόμοια εικόνα".

Για το πρώτο ματς των δύο ομάδων: "Πιστεύω πως δεν είδαμε την πραγματική Παρτιζάν στην Τρίπολη. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, κάναμε φάσεις, αλλά νομίζω δεν ήταν αυτή η πραγματική Παρτιζάν. Είναι καλή ομάδα και έχει πολλά να δώσει στον αγωνιστικό χώρο".

Για τις τακτικές διαφορές του παιχνιδιού με αυτό της Τρίπολης: "Ο στόχος και το κίνητρο σε έναν αγώνα διαμορφώνουν και την τακτική στο ματς. Αύριο θα λέγαμε πως και εγώ και ο άλλος προπονητής, ενδεχομένως να είμαστε πιο άνετοι στην ενδεκάδα, όμως την ώρα που ξεκινάει ο αγώνας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας όπως και σε κάθε παιχνίδι".

Για το αν θα το "ζήσει" περισσότερο: "Αν χαλαρώσω εγώ, φανταστείτε τους παίκτες μας. Απέναντι στην ιστορία του συλλόγου μας και τον κόσμο μας, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό κάνουμε από την στιγμή που μπήκαμε στους ομίλους, μέχρι την στιγμή που θα φύγουμε".

Από την πλευρά του ο Τάσος Τσοκάνης, τόνισε: "Είναι δύσκολο παιχνίδι, είναι το τελευταίο για φέτος. Εμείς ήρθαμε για το τρίποντο και ας μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. θέλουμε τη νίκη για μα είμαστε στους ισχυρούς της διοργάνωσης και για να κλείσει ένας κύκλος που έχουμε ευχάριστα πράγματα να κρατήσουμε και εμπειρίες. Φυσικά και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που είχαμε την στήριξή τους σε όλα τα ματς".

Για το πως έζησε ολη αυτή την εμπειρία ο ίδιος: "Για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο, όπως και για την ομάδα. Πιστεύω πως φέτος έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από όλους μας και πιστεύω πως θα συνεχίσει έτσι τα επόμενα χρόνια".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ