ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Μωσαϊκό διάφορων τρόπων ποδοσφαίρου οι αντίπαλοί μας"

Βεργέτης: "Μωσαϊκό διάφορων τρόπων ποδοσφαίρου οι αντίπαλοί μας"
Βεργέτης

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, σχολίασε την κλήρωση της ομάδας του στους ομίλους του Europa League, ενώ την άποψή του κατέθεσε και ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στην κάμερα του OTE μετά την κλήρωση των ομίλων του Europa League, που έβγαλε τον Αστέρα Τρίπολης αντιμέτωπο με Σάλκε, ΑΠΟΕΛ και Σπάρτα Πράγας και έκανε λόγο για ένα μωσαϊκό διάφορων τρόπων ποδοσφαίρου.

Για το αν είναι ευχαριστημένος απ’ την κλήρωση, είπε: "Γιατί όχι; Σε πρώτη φάση έχουμε ένα μεγαθήριο, μια παραδοσιακά μεγάλη δύναμη της Γερμανίας, την Σάλκε. Στον ΑΠΟΕΛ περιπλέκονται τα πράγματα, λόγω αλλαγής προπονητή. Δύσκολα τα πράγματα αν την αντιμετωπίσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Η Σπάρτα Πράγας είναι σταθερή δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα την πετύχουμε".

Για το τι τον προβληματίζει στους αντιπάλους του, τόνισε: "Είναι ένα μωσαϊκό διάφορων τρόπων ποδοσφαίρου. Η Σάλκε έχει το παραδοσιακό γερμανικό τρόπο. Δεν παρατάει το παιχνίδι, παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε τις εμμονές των Γερμανών στο ποδόσφαιρο. Με το ΑΠΟΕΛ παίξαμε ένα φιλικό, όμως ήταν με παίκτες που δεν παίζουν πολύ στην Ευρώπη. Είδα κάποιους αξιόλογους ποδοσφαιριστές, από διάφορες εθνικότητες. Για την Σπάρτα έχει μεγάλη σημασία σε τι κατάσταση θα την πετύχουμε".

Για την ήττα απ’ το ΑΠΟΕΛ στο φιλικό, ανέφερε: "Είναι φιλικό, δοκιμάζουμε πράγματα. Δεν υπάρχει ομοιογένεια σε τέτοια παιχνίδια, δεν βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα. Ήταν ακόμα νωρίς. Το ΑΠΟΕΛ ξεκούραζε κάποιους παίκτες. Δεν είναι κριτήριο".

Το σχόλιο του Γιώργου Μποροβήλου

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, είπε στον ΟΤΕ ότι "δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε κλήρωση των ομίλων κάτι που σημαίνει ότι βρέθηκαν τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Αστέρας σέβεται όλους τους αντιπάλους αλλά δεν τους φοβάται", για να συνεχίσει:

"Παρακαταθήκη μας είναι η περσινή πορεία, εκεί που μπουσουλήσαμε και φέτος θέλουμε κάτι περισσότερο. Έχουμε κερδίσει εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα αγωνιστικά και στη συνέχεια διοικητικά και οργανωτικά. Έχουμε συλλέξει εμπειρίες και φέτος θέλουμε να τις αξιοποιήσουμε και να δώσουμε στον Αστέρα την πρόκριση στους 32 του Europa League".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ