ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Μεγάλη διαφορά ποιότητας"

Βεργέτης: "Μεγάλη διαφορά ποιότητας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη διαφορά ποιότητας που χωρίζει τη Σάλκε με τον Αστέρα στάθηκε μετά το ματς των δύο ομάδων στην Τρίπολη ο Στάικος Βεργέτης. "Η διαφορά ποιότητας σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τεράστια" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, είπε μετά το ματς με τη Σάλκε: "Σαφώς και υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Αρχικά παίζουν σε διαφορετικά πρωταθλήματα που η διαφορά ποιότητας σε σχέση με το ελληνικό είναι τεράστια. Εμείς προσπαθήσαμε να μειώσουμε αυτή την διαφορά, κάναμε τις ευκαιρίες μας, που θα μπορούσαν να κάνουν το ματς λίγο πιο δύσκολο για τους αντιπάλους, αλλά τις σπαταλήσαμε.

Τέτοιες βραδιές, που έρχονται τέτοιοι αντίπαλοι στην Τρίπολη είναι πολύ μεγάλες γι αυτό και ο κόσμος ανταπέδωσε με το χειροκρότημα".

-Τι πρόσημο θα βάζατε στην φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Αστέρα;

"Θεωρώ ότι αν εξαιρέσουμε τα ματς με τη Σάλκε, στα υπόλοιπα παιχνίδια στερηθήκαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από λεπτομέρειες. Με την Σπάρτα στην Τρίπολη χάσαμε τις φάσεις μας, στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ το ίδιο. Έτσι γινόμαστε πιο σοφοί, αποκτούμε εμπειρίες, παίρνουμε μαθήματα και συνεχίζουμε".

-Για τους τραυματίες Γκόιαν και Ιγκλέσιας;

"Ο Γκόιαν υπέστη διάστρεμμα και ο Ιγκλέσιας είχε κάποιες κράμπες αλλά η κατάσταση και των δύο θα εκτιμηθεί αύριο".

-Η περσινή πορείας του Αστέρα ήταν πιο μαχητική σε σχέση με την περσινή;

"Όταν κάτι το βιώνεις για πρώτη φορά έχεις περισσότερο ενθουσιασμό και πάθος. Πέρσι ήταν η χαρά ότι η ομάδα μπήκε στους ομίλους για πρώτη φορά. Φέτος είχαμε δύσκολους αντιπάλους, μην ξεχνάμε ότι ο ΑΠΟΕΛ φτιάχτηκε με μπάτζετ για τσαμπιονς λίγκ. Ήμαστε μία ομάδα που συνεχώς βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε. Ακόμη πέρυσι η ομάδα μπήκε στους ομίλους με περισσότερους αγώνες σε σχέση με φέτος. Δεν είχαμε την φόρα της περσινής σεζόν".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ