ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Κρατάω τη δυναμική που έβγαλαν οι παίκτες"

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί η ομάδα του να έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο ο Στάικος Βεργέτης κρατάει τα θετικά στοιχεία που έδειξε ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο. Θλάση ο Σελίν.

Με το αριστερό ξεκίνησε την πορεία του στη Super League o Αστέρας Τρίπολης ο οποίος ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Στάικος Βεργέτης, ωστόσο, δήλωσε ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο αρχικό του σχόλιο στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: "Να έχουμε μία ποιοτική σεζόν και να βοηθήσουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο να γίνει καλύτερο, πιο ποιοτικό και πιο θεαματικό και να έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο. Όταν παίζεις ένα παιχνίδι για να πάρεις το αποτέλεσμα πρέπει να είσαι αποτελεσματικός σε αυτό που κάνεις. Θεωρώ ότι αυτό είναι το πρώτο που μας έλειψε σήμερα. Στην άμυνα δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν θα έπρεπε και στην επίθεση χάσαμε κάποιες ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά κρατάω τη δυναμική που έβγαλαν οι παίκτες και το γεγονός ότι τα έδωσαν όλα και αρνήθηκαν να χάσουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πατάμε πάνω σε αυτή τη δυναμική και συνεχίζουμε με ότι χρειάζεται βελτίωση".

Για το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας έπαιζε με ψηλές μπαλιές κάτι που ευνοούσε τους αμυντικούς του ΠΑΣ είπε: "Υπήρχαν στιγμές που ο αντίπαλος έχοντας οκτώ παίκτες συνέχεια πίσω από την μπάλα κάτι που μας έκανε δύσκολο το έργο στο να βγάλουμε επιθέσεις και να μπορέσουμε με συνδυασμούς να μπούμε στην περιοχή τους. Αυτό είναι αλήθεια ότι παρατηρήθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ένα άλλο όμως γεγονός είναι ότι παίζει και ο αντίπαλος στο γήπεδο. Όταν αυτός έχει καλή οργάνωση και προηγείται στο σκορ αυτό δυσκολεύει το έργο μας".

Για τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο: "Όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι θες να παίζεις όπως παίξαμε εμείς στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο έκτο λεπτό το οποίο μας έκοψε τα πόδια. Δεχόμαστε πάλι ένα γκολ και αυτό κάνει το έργο των παικτών δύσκολο. Δεν είναι δικαιολογία. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να τους δώσουμε ώθηση για να παίξουμε και ότι καταφέρουμε. Αν καταφέρουμε να το γυρίσουμε έχει καλός, αν δεν τα καταφέρουμε τουλάχιστον να το παλέψουμε".

Θλάση ο Σελίν

Από εκεί και πέρα ο Γεβγέν Σελίν ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση. Για την ακρίβεια σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει θλάση δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστός ο χρόνος της αποθεραπείας του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ