ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Κρατάμε την καλή μας αμυντική λειτουργία"

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÎÁÍÈÇ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÎÁÍÈÇ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την αμυντική λειτουργία που έδειξαν κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως οι Ακρίτες.

Ικανοποιημένος από τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του στην αναμέτρηση με την Ξάνθη εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, ο οποίος όμως τόνισε ότι θα ήθελε η ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς για να νοιώθει μεγαλύτερη άνεση.

Σύμφωνα με τον Βεργέτη ο Αστέρας ήταν πολύ καλός αμυντικά και εν γένει στην αμυντική του λειτουργία αλλά δεν ήταν τόσο καλός επιθετικά. Χαρακτηριστικά είπε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

"Σήμερα δυστυχώς δεν πήραμε τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς που θα μας έκαναν να νιώθουμε ακόμα πιο άνετα. Κρατάμε την πολύ καλή αμυντική παρουσία της ομάδας στο ματς, κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Πέρα από την φάση που απέκρουσε ο Αθανασιάδης, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα.

Στην επιθετική μας ανάπτυξη είχα καλύτερες προσδοκίες απ’ αυτό που θα μπορούσε να προσφέρει η ομάδα. Σε αυτό συντελεί πρώτα ο αντίπαλος που είναι πολύ καλά οργανωμένος αμυντικά, δεύτερο το γεγονός πως τα παιδιά κουβαλούν πολύ άγχος και τρίτον ενδεχομένως ο νέος σχεδιασμός που παίζουμε ο οποίος δουλεύεται κυρίως στα αμυντικά καθήκοντα της άμυνας.

Τις επόμενες μέρες θα δώσουμε περισσότερη έμφαση στην επιθετική μας ανάπτυξη. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στη Ξάνθη, ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε και υπόσχομαι πως θα δώσουμε τα πάντα στα επόμενα παιχνίδια, για να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Το γεγονός πως παίζεις άμυνα, συντελεί κάποιες φορές να καταστρέφεις το παιχνίδι. Ενδεχομένως πολλές φορές καταστρέψαμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτό δεν αρέσει σε οποιονδήποτε αντίπαλο προπονητή και μπορεί να το κατηγορεί. Εμείς όμως έπρεπε να παίξουμε άμυνα. Επιθετικά δεν βοηθήσαμε στο να φτιάξουμε πιο ωραίο το παιχνίδι".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ