ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι"

Βεργέτης: "Κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης υποστήριξε πως υπάρχει στεναχώρια και προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας και πως στην διάρκεια της διακοπής θα γίνει προσπάθεια για να αλλάξει άρδην η εικόνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των Αρκάδων δεν είδε όσα περίμενε από τους ποδοσφαιριστές του που δεν είχαν ταχύτητα, δεν είχαν ρυθμό και δεν πρέσαραν όπως έπρεπε τον αντίπαλο

Ο νεαρός προπονητής υποστήριξε πως δεν καταλαβαίνει γιατί έχουν άγχος οι παίκτες του ενώ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του καθώς όπως τόνισε η ευθύνη βαραίνει και τον προπονητή.

Ο Βεργέτης τόνισε:

"Σήμερα κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν είχαμε ταχύτητα, δεν είχαμε ρυθμό, δεν πρεσάραμε. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε ταχύτητα, ήμασταν λίγο καλύτεροι, είχαμε κάποιες φάσεις για να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχει στεναχώρια και προβληματισμός στην ομάδα. Υπάρχει διακοπή, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε για να βελτιωθεί η εικόνα μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει.

Στα άκρα σε εξωθεί το ματς. Είχαν πολύ κόσμο στον άξονα και πήγαμε από τα άκρα. Ήμασταν προβλέψιμοι, ήμασταν αργοί στις αντιδράσεις μας".

Για την ενδεκάδα και το αν έχει ευθύνη...
"Ευθύνη υπάρχει στον προπονητή, αλλά οι λύσεις που είχαμε στην διάθεσή μας, βασιστήκαμε σε αυτές. Περιμέναμε μια καλύτερη εικόνα από τα παιδιά".

Για το αν υπάρχει πίεση και άγχος...
"Εκλαμβάνω μια πίεση από την πλευρά των παικτών και δεν έχει εξήγηση, γιατί δεν υπάρχει από κάπου αλλού. Δεν μπορώ να κατανοήσω την αιτία που υπάρχει στους παίκτες".

Για το τι πρέπει να αλλάξει...
"Πρέπει να κοιτάξουμε τι δεν λειτουργεί σωστά και να το αλλάξουμε. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ