ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Η αποβολή μας έκοψε τα φτερά"

Βεργέτης: "Η αποβολή μας έκοψε τα φτερά"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, υποστήριξε ότι η αποβολή του Έντερσον Τορμένα τάραξε την ισορροπία της αναμέτρησης.

Στην κατάθεση ψυχής που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Στάικος Βεργέτης, ο οποίος αναγνώρισε ότι η αποβολή του Έντερσον Τορμένα άλλαξε την ισορροπία της αναμέτρησης και οδήγησε στο τελικό ισόπαλο 1-1 με τη Ξάνθη.

"Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όπου η Ξάνθη είχε τις ευκαιρίες της και εμείς τις δικές μας, με δοκάρι, χαμένο πέναλτι και ένα γκολ υπέρ μας. το γκολ μας έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ. Δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ και η αποβολή μας έκοψε τα φτερά για να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Οι παίκτες κατέθεσαν τεράστια προσπάθεια, με δέκα παίκτες κάναμε ευκαιρίες και διεκδικήσαμε μέχρι και στην τελευταία φάση την νίκη με τον Παπαδόπουλο. Κοιτάμε ξεχωριστά κάθε ματς, δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεκουράζουμε παίκτες στο πρωτάθλημα για να κοιτάμε την Ευρώπη.

Σαφώς η αποβολή ταράζει την ισορροπία του αγώνα. Δυσκολεύει την ζωή σου. Η ομάδα έβγαλε πάθος και διεκδίκησε μέχρι το τέλος την νίκη. Θεωρώ αποσυντονιστήκαμε από την ομοιογένεια μας. Στερηθήκαμε σημαντικούς παίκτες, από τραυματισμούς και η ομάδα έχασε λίγο την συνοχή της. Οι παίκτες που είναι στον Αστέρα είναι όλοι πολλοί καλή ποδοσφαιριστές", ανέφερε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ