ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Η αλλαγή λειτούργησε καταλυτικά"

Βεργέτης: "Η αλλαγή λειτούργησε καταλυτικά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε ιδιαίτερα στην αλλαγή του Αλόκο στο ημίχρονο, επισημαίνοντας πως άλλαξε την εικόνα της ομάδας του και έφερε την ανατροπή και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Τι απάντησε στις "αιχμές" του Τούντορ για την διαιτησία.

Ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πως η αλλαγή που έκανε στο ημίχρονο ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα από πέρυσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Αρχίζοντας το παιχνίδι προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ και την ανάπτυξή του από τα πλάγια. Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να λήξει και 0-0. Στο ημίχρονο πήραμε μία πολύ δύσκολη απόφαση, γιατί όταν χάνεις και βάζεις αμυντικό αντί επιθετικού δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ήταν όμως ανάγκη και αυτό μας βοήθησε. Έχοντας τρία στόπερ ανταπεξήλθαμε στον σχηματισμό του ΠΑΟΚ που έχει δύο παίκτες πίσω από τον φορ που παίζουν και εξτρέμ και μαζί με τον επιθετικό. Από εκεί και πέρα ο Μπερτόγλιο κινήθηκε καλύτερα μπροστά από τα χαφ, ενώ είχαμε και μεγαλύτερο πάθος. Στο τέλος μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Η αλλαγή λειτούργησε καταλυτικά, αν και ήταν μία δύσκολη απόφαση που πήραμε με τους συνεργάτες μου".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος φέτος: "Ναι, είναι ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρυσι".

Για το σχόλιο του Τούντορ για την διαιτησία: "Καλό είναι για κάθε προπονητή να μη μικραίνει την ομάδα του. Και ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εσείς που είστε εδώ μπορείτε να μου πείτε μια φάση που έκανε χοντρό λάθος ο διαιτητής και καθόρισε αποτέλεσμα";

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ