ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Γιατί άφησα τον Ουσέρο εκτός αποστολής"

Βεργέτης: "Γιατί άφησα τον Ουσέρο εκτός αποστολής"
Ουσέρο INTIME SPORTS

Ο Ισπανός μέσος Ουσέρο αποτελεί ξένο σώμα για τον Αστέρα Τρίπολης, όπως άφησε να εννοηθεί ο τεχνικός των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης.

Ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε συγκεκριμένα στο "Αθλητικό Metropolis" πως άφησε τον Ουσέρο εκτός αποστολής του αγώνα με τον Πανθρακικό, επειδή η "ψυχή του" δεν είναι στην Τρίπολη.

εν το γνωρίζω ουσιαστικά, αλλά είναι πολύ λογικό και πιθανό να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ουσέρο από τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει πολλές ομάδες. Δεν γνωρίζω ποιες ομάδες έχουν κάνει πρόταση. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης", είπε αρχικά και συνέχισε: "Ο Ουσέρο είναι ένας καλός παίκτης. Δεδομένο αυτό. Τώρα το κατά πόσο θα μπορεί να παίξει θα το κρίνει ο προπονητής. Ο Ουσέρο δεν είναι αμυντικό χαφ, βοηθάει στο οργανωτικό κομμάτι, μοιράζει καλές πάσες, δεκάρι όμως δεν θεωρείται".

Τέλος, για το μέλλον του Ουσέρο στην Τρίπολη επεσήμανε: " Όπως είναι η κατάσταση, ο παίκτης ναι μεν είναι στην Τρίπολη, αλλά η ψυχή του δεν είναι εκεί. Ο Ουσέρο δεν είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, τον έχω εκτός".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ