ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Δεν θα βγούμε μπροστά σαν τρελοί για τη νίκη"

Βεργέτης: "Δεν θα βγούμε μπροστά σαν τρελοί για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Στάικος Βεργέτης και Ταξιάρχης Φούντας εκπροσώπησαν τον Αστέρα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Σπάρτα στην Πράγα (26/11, 20:00)

Με οργάνωση και όχι με τρέλα θέλει ο Στάικος Βεργέτης να κυνηγήσει ο Αστέρας το διπλό απέναντι στην Σπάρτα Πράγας. Δεν αγχώνει τον Ταξιάρχη Φούντα το γεγονός ότι οι κιτρινομπλέ δεν έχουν νικήσει ποτέ εκτός έδρας στο Europa League.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ

O Στάικος Βεργέτης ρωτήθηκε αρχικά αν αυτό είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι του Αστέρα στην ευρωπαϊκή του ιστορία: "Δεν το βλέπουμε ως συνέχεια. Είναι πολύ κρίσιμο αλλά μόνο για την φετινή περίοδο, διότι μόνο με θετικό αποτέλεσμα έχουμε ελπίδες πρόκρισης."

Χωράει και η ισοπαλία στο αυριανό ματς; "Ο στόχος μας είναι να αμυνθούμε σωστά όταν δεν έχουμε την μπάλα και να απειλήσουμε όταν την έχουμε. Θέλουμε το μηδέν πίσω και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες μας."

Για τις διαφορές με το πρώτο παιχνίδι και βγουν σαν "καμικάζι" για το "διπλό": " Είμαστε πιο έτοιμοι από άποψη ρυθμού σε σχέση με το ματς της Τρίπολης. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στους ρόλους μας.

Η αναγκαιότητα για το αποτέλεσμα μπορεί να είναι παγίδα που θα μας κοροϊδέψει. Αν πάμε για τη νίκη σαν τρελοί και βγούμε μπροστά μπορεί να το πληρώσουμε. Πρέπει να έχουμε οργάνωση."

Για τις απουσίες της Σπάρτα (Γιράτσεκ, Ματεγιόφσκι): " Η Σπάρτα έχει πολύ καλή ομάδα, οι απουσίες της θα αναπληρωθούν. Για το σχηματισμό πιθανότατα θα είναι ο ίδιος των τελευταίων αγωνιστικών. Εχουμε πατήσει σε αυτόν, έχουμε συνοχή και μάλλον δεν θα αλλάξει."

Για τη μόνο μία νίκη της Σπάρτα στον όμιλο: "Είναι πολύ καλή ομάδα, μπορεί να έχει μόνο μία νίκη αλλά έχει σταθεί καλά, ίσως της λείπει και η τύχη. Θα κυνηγήσει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση."

Ταξιάρχης Φούντας: "Έχουμε ψυχολογία νικητή από το 6 στα 6. Δεν μας αγχώνει καθόλου το γεγονός ότι ο Αστέρας δεν έχει νικήσει ποτέ εκτός έδρας στην Ευρώπη, δεν το σκεφτόμαστε. Θα μπούμε 1000% συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο για να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο"

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ