ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Δείξαμε πείσμα και πάθος για να μην χάσουμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και το γεγονός ότι πλέον "αρνούνται να χάσουν".

Έστω και ο βαθμός της ισοπαλίας στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το γεγονός ότι οι παίκτες του αρνήθηκαν να χάσουν άφησε ικανοποιημένο τον Στάικο Βεργέτη.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για μια ομάδα που έπαιξε με πείσμα και πάθος για να μην χάσει και τα κατάφερε στο δεύτερο 45λεπτο.

"Προετοιμαστήκαμε σήμερα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ καλή συνοχή στις γραμμές της. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας για να μπορέσουμε να κουμπώσουμε τα μαρκαρίσματα.

Σε πολλά διαστήματα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθήσαμε τόσο από τον άξονα όσο κι από τις πλευρές να διασπάσουμε τη συνοχή των Ιωαννίνων. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις από πλευράς μας.

Δυστυχώς όταν δέχεσαι ένα "ανώριμο" γκολ έχεις δύο πράγματα να κάνεις. Αρχικά να κυνηγήσεις την ισοφάριση και στη συνέχεια να προσέξεις τις μεταβιβάσεις των αντιπάλων σου για να μην βρεθείς εκτεθειμένος από τους χώρους που δημιουργείς, κάνοντας την ομάδα πιο επιθετική.

Παρά το γεγονός όμως ότι κάναμε πιο επιθετική την ομάδα τα παιδιά δούλεψαν καλά στις μεταβιβάσεις, και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους μας να δημιουργήσουν άλλη φάση στο παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Αστέρας να πιέζει για την ισοφάριση, όπου κι ήρθε αλλά και για ένα παραπάνω γκολ.Έχουμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

Για τις ευκαιρίες του Κώτσιρα:
"Θα ήταν καλό να μην απομονωθούμε σ' ένα άτομο. Ο Γιάννης έπαιξε στο δεξί άκρο του συστήματος μας. Είχες τους χώρους να δημιουργήσει, γεγονός που τα κατάφερε, καθώς απ' αυτόν προήλθε το γκολ. Είναι ένα παιδί που είναι στην αξιολόγηση μας καθημερινά και θεωρώ δεδομένο πως θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες".

Για την προσπάθεια των παικτών:
"Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια της ομάδας. Η ομάδα και στα δύο ματς που ήμουν στον πάγκο, δέχθηκε γκολ και αρνήθηκε να χάσει. Είχε πείσμα, πάθος στοιχεία που αντικαθιστούν τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν".

Για τον τρόπο που η ομάδα του δέχθηκε γκολ αλλά τον φόβο να μην δεχθεί δεύτερο τέρμα στα τελευταία λεπτά:
"Όπως και στη Λιβαδειά, έτσι και σήμερα δεχθήκαμε γκολ από οργανωμένη άμυνα. Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το δούμε. Το θετικό είναι πως η αμυντική λειτουργία ήταν αρκετά καλή, καθώς δεν δεχθήκαμε πολλές φάσεις από τους αντιπάλους μας.

Νομίζω πως από το 70’ και μετά αυτό έγινε ασυναίσθητα από τους παίκτες, για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Δεν δόθηκε τέτοια εντολή από εμάς. Αλλά εκείνη την ώρα είχαμε τον Μάσα με πρόβλημα στην γάμπα, τον Μανιά να μην μπορεί να τρέξει από τους πόνους και όλα αυτά ενδεχομένως να συντέλεσαν σ’ αυτή την εικόνα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ