ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Tweet με νόημα για την κόντρα Αστέρα-Παναθηναϊκού

Tweet με νόημα για την κόντρα Αστέρα-Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Αστέρας στον προσωπικό του λογαριασμό, σε ένα συμβολικό tweet για όσα ισχυρίζονται από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιτέθηκε στον Αστέρα μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη. Οι "κιτρινομπλέ" εξέδωσαν ανακοίνωση-απάντηση προς τον πρόεδρο των "πρασίνων", για να περάσει ξανά στην αντεπίθεση το "τριφύλλι".

Τις επιθέσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τις σχολίασε με μία συμβολική φωτογραφία ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Αστέρας, Γιάννης Ντάλλας. Συγκεκριμένα ανέβασε την Τετάρτη το συγκεκριμένο σκίτσο, πολύ πριν τη ρεβάνς του τριφυλλιού με τον Ατρόμητο.

Tweet με νόημα για την κόντρα Αστέρα-Παναθηναϊκού

Στο σκίτσο διακρίνεται μία ζυγαριά, ένας ποδοσφαιριστής με πράσινη φανέλα και πολλά tweets μαζί με ένα σάκο γεμάτο λάσπη!

Ξεκάθαρο το μήνυμα του διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Αστέρας, ότι τα λόγια και η λάσπη κερδίζουν τους ποδοσφαιριστές καθώς αντί να ασχολούμαστε και να ασχολούνται με τα αγωνιστικά θέματα κάθε ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει προτιμήσει να ρίξει το βάρος στην λασπολογία με την ζυγαριά να πέφτει στο μέρος της.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ