ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσοκάνης: "Διψάμε για διακρίσεις"

Τσοκάνης: "Διψάμε για διακρίσεις"
INTIME SPORTS

Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Τάσος Τσοκάνης, οριοθέτησε τους στόχους των "Αρκάδων" για τη φετινή σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διψασμένος για διακρίσεις και έτοιμος να αρπάζει την κάθε ευκαιρία από τα μαλλιά εμφανίστηκε ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Τάσος Τσοκάνης, με δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αρκάδια 93,8".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον "Αρκαδία 93.8":

Για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό: "Ξέραμε πως έχουμε να κάνουμε με κατώτερο αλλά επικίνδυνο αντίπαλο. Όλες οι ομάδες ζορίζουν τις "μεγάλες". Πήγαμε εκεί, αρχίσαμε καλά, χάσαμε φάσεις, δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ, αλλά μετά κυριαρχήσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι".

Για τη συνοχή της ομάδας: "Η αλήθεια είναι πως ήταν πολλά νέα πρόσωπα, οι περισσότεροι δεν είχαμε παίξει μαζί. Ο προπονητής μας, όμως, έχει περάσει τον τρόπο παιχνιδιού, δουλεύουμε στις προπονήσεις και το αποτέλεσμα φαίνεται".

Για τον πρώτο του καιρό στην Τρίπολη: "Ήρθα σε μεγάλη ομάδα, το ήξερα από την αρχή. Τα έχουμε πάει πολύ καλά. Ίσως, το ξεκίνημά μας να μην ήταν το καλύτερο στο πρωτάθλημα, αλλά ειδικά στην Ευρώπη τα έχουμε πάει περίφημα. Μέσα από τη δουλειά, ότι είναι να έρθει, θα έρθει. Δεν το περίμενα να έρθουν έτσι τα πράγματα και ζω κάτι πρωτόγνωρο για μένα".

Για την διαχείριση Ευρώπης-Ελλάδας: "Είναι πολύ δύσκολο, αλλά η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ και κάποια παιδιά που έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής ίσως είναι κουρασμένοι. Εμείς διψάμε για διάκριση και συνεχίζουμε την προσπάθεια".

Για την φετινή πορεία: "Πάμε για το καλύτερο. Πήραμε βαθμό στην Μπεσίκτας, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Στο πρωτάθλημα έχουμε στόχο τις υψηλές θέσεις και τα πλέι οφ".

Για τον ίδιο: "Να παίζω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και φυσικά να βάλω πολλά γκολ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ