ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσοκάνης: "Να πρωταγωνιστήσει ο Αστέρας!"

Τσοκάνης: "Να πρωταγωνιστήσει ο Αστέρας!"
REPORTER IMAGES

Ο Τάσος Τσοκάνης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης και για τους στόχους που έχουν τεθεί στη νέα σεζόν.

Με αργά αλλά σταθερά βήματα και με διαρκώς ανοδική πορεία, ο Αστέρας Τρίπολης έχει καθιερωθεί στις δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και στοχεύει ακόμα ψηλότερα...

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Ο αριστερός μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Τάσος Τσοκάνης, μίλησε από το προπονητικό κέντρο των Αρκάδων στην Ολλανδία, στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Για την πορεία της προετοιμασίας στην Ολλανδία: “Όλα καλά οι συνθήκες είναι καλές. Έχουμε αρχίσει δυνατά υπάρχει διάθεση από όλους. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το κλίμα είναι οικογενειακό πάμε καλά.”

Για τις διαφορές της φετινής με την περσινή προετοιμασία: “Πέρυσι ξεκινήσαμε πολύ νωρίς και δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε όπως θέλαμε. Μπορούμε να δουλέψουμε χωρίς άγχος και φέτος η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Φέτος θα είναι δύσκολα, αλλά πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί.”

Για τις καιρικές συνθήκες στην Ολλανδία σε σχέση με την Τρίπολη: “Παιχνιδάκι είναι η Ολλανδία μπροστά σε αυτά που ζήσαμε.”

Για τις μεταγραφές που έκανε ο Αστέρας Τρίπολης: “Η ομάδα έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Τα παιδιά που ήρθαν θα βοηθήσουν. Βέβαια όλοι θα κριθούν στο γήπεδο. Η συνοχή στη άμυνα παραμένει. Μπροστά δεν έχουμε δουλέψει πολύ, αλλά υπάρχει ποιότητα.”

Για το στυλ που θα έχει φέτος ο Αστέρας Τρίπολης: “Η ομάδα ξεκινάει πάντα από την άμυνα. Η φιλοσοφία και φέτος είναι κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, γιατί μπροστά έχουμε ποιοτικούς παίκτες για να χτυπήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.”

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ