ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Το πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ για τον τελικό..."

Τσιώλης: "Το πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ για τον τελικό..."
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπε για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και όσα... ακούστηκαν για την ομάδα του μετά το παιχνίδι με τον Άρη

Για το ματς του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ αλλά και όσα ακούστηκαν για το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Άρη μίλησε ο Σάκης Τσιώλης.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας της Αρκαδίας είπε:

Για όσα ακούστηκαν μετά το ματς με τον Άρη: " Εξήντα χιλιόμετρα μακριά από εδώ στο ματς Βέροια-Πλατανιάς δεν ακούστηκε τίποτα. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου οφείλω να απαντήσω για όσα ακούστηκαν αυτές τις μέρες. Εδώ συζητιούνται αυτά. Ο αντίπαλος να ερχόταν σήμερα στην Τούμπα, δεν θα γινόταν όλο αυτό που έγινε. Την Κυριακή είχαμε μία δύσκολη και δυσάρεστη στιγμή.

Μία ομάδα έπαιζε την ύπαρξή της, δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Στο άλλο παιχνίδι, ίσως να γινόταν το ίδιο για τον ΠΑΟΚ αν ο Λεβαδειακός δεν είχε εξασφαλίσει την παραμονή του. Για τους παίκτες που δεν χρησιμοποίησα, πρέπει να πω ότι μόνο ο Μπαρτολίνι προφυλάχθηκε και αυτό λόγω καρτών.

Φούλοπ και Περόνε δεν έπαιξαν και σήμερα. Και ο ΠΑΟΚ είχε απουσίες με τον Λεβαδειακό. Όμως εκεί ο Γλύκος έκανε τρεις απίστευτες αποκρούσεις και έτσι το σκορ δεν ξέφυγε. Εδώ και τρεις μέρες ζω έναν εφιάλτη. Ποτέ δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα. Ο Αστέρας έχει αλλάξει επίπεδο και αυτό φάνηκε σήμερα στην Τούμπα, που ήταν κατάμεστη γι' αυτό το ματς".

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: " Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες προπάθησαν να πάρουν το αβαντάζ. Σταθήκαμε καλά και μετά το γκολ νομίζω πως το ματς έγειρε προς τα εμάς. Δεν πετύχαμε το γκολ μετά το 1-1.

Το πλεονέκτημα το έχει ο ΠΑΟΚ και θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Έχει το δικαίωμα όμως ο Αστέρας στο όνειρο και στο ότι μπορεί να είναι στον τελικό. Η μπάλα χτύπησε καθαρά σε παίκτη του ΠΑΟΚ στο γκολ μας. Μπορούσε να μετρήσει ως οφσάιντ αλλά το δίκαιο ήταν να μετρήσει σαν γκολ. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα μας και τα έχουμε με την τύχη.

Έδειξα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για να τονώσω τη ψυχολογία στους παίκτες μου. Με αυτά τα αποτελέσματα γιατί να μην βλέπουμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι στα πλέι οφ; Αλλά τώρα αυτό αργεί και προέχει ο επαναληπτικός. Χάσαμε το πλεονέκτημα του 1-1. Τώρα πρέπει να πιέσουμε και όλοι ξέρουμε πως πόσο επικίνδυνοι είναι οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Καμαρά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί".

Για το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο Αστέρας: " Η αλήθεια είναι πως πιάνοντας την μπάλα ο Μπαντής, έπεσε ο Σανκαρέ πάνω του. Αλλά έτσι είναι... Εχει ο Σαλπιγγίδης τον τρόπο να μας στεναχωρεί".

Για τους ελέγχους ντόπινγκ που ζήτησε ο Αστέρας: " Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχουμε δύο ντόπινγκ κοντρόλ στα τελευταία ματς. Έχουμε τα περισσότερα ντόπινγκ κοντρόλ απ’ όλες τις ομάδες. Λέμε λοιπόν τώρα με τα πλέι οφ να γίνουν έλεγχοι σε όλα τα ματς για να υπάρχει διαφάνεια".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ