ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Κέρδισε ο καλύτερος"

Τσιώλης: "Κέρδισε ο καλύτερος"

Ο Σάκης Τσιώλης είπε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον Ατρόμητο και πως το παιχνίδι τελείωσε στο 2-0, ενώ αναφέρθηκε και στις μεσοβδόμαδες δηλώσεις του.

Η καλύτερη ομάδα ήταν κι εκείνη που νίκησε στο παιχνίδι του Περιστερίου σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη.

Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα χαρακτήρισε μεταξύ άλλων σπουδαία τη νίκη της ομάδας του, ενώ τόνισε πως θα περιμένει τον Ατρόμητο και στα πλέι οφ.

Ο Θεσσαλός τεχνικός τόνισε: "Κέρδισε ο καλύτερος. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία. Ο Ατρόμητος βγήκε ψηλά, μας έδωσε χώρους, κάναμε το 0-1 και από εκεί και πέρα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος σταθήκαμε τυχεροί στις ευκαιρίες του Ατρόμητου. Στο 2-0 με το πέναλτι τελείωσε το ματς.

Ηταν μία σπουδαία επιτυχία γιατί νικήσαμε μια ομάδα που έχει στόχους ίδιους με εμάς. Ο Αστέρας μπορεί να βλέπει πολύ διαφορετικά τα πράγματα για το μέλλον. Περιμένουμε τον Ατρόμητο στα πλέι οφ".

Για τις δηλώσεις του μέσα στην εβδομάδα είπε: "Δέχθηκα να κάνω μια συνέντευξη για να εξυπηρετήσω εσάς τους δημοσιογράφους. Είπα ότι υπήρχε ένα φιλολογικό ενδιαφέρον μέσα στη σεζόν, αλλά τίποτε παραπάνω. Δεν μου το επιτρέπει η ηθική μου να μιλάω με άλλες ομάδες όταν δουλεύω σε μια ομάδα, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τον Αστέρα που μου δείχνει εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Είπα ότι όταν έρθει ο καιρός πάνω και πρώτα από όλα θα συζητήσω με τον Αστέρα.

Μέσα από το ότι ο κόσμος εκφράζει το όνομα του προπονητή θέλει να εκφράσει αυτό που βλέπει για την ομάδα. Αυτό που βλέπει και του αρέσει. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μας δίνει τα εύσημα του."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ