ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Στενοχωρημένοι για τα δοκάρια..."

Τσιώλης: "Στενοχωρημένοι για τα δοκάρια..."
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης στάθηκε στα τρία δοκάρια που είχε ο Αστέρας ωστόσο έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

"Ειμαστε στενοχωρημένοι για τα τρία δοκάρια. Μας αφήνει μια πικρία το σημερινό ματς. Η ομάδα δείχνει πως πατά καλά στα πόδια και ελπίζω πως η ομάδα θα παίζει και στην συνέχεια επιθετικό ποδόσφαιρο.

Δεν ήταν εύκολο να συνέλθουμε μετά από αυτό το γκολ. Περιμέναμε πίεση του ΠΑΟΚ στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου αλλά το γρήγορο δεύτερο γκολ σίγουρα μας επηρέασε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης δήλωσε:

Για την τύχη που... δεν είχε ο Αστέρας: "Παίζει μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα μπορούσε αυτό να είναι διαφορετικό. Πέραν από 1-2 περιπτώσεις δεν απειληθήκαμε πολύ. Τα δοκάρια όμως ήταν πολύ καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να μπουν μέσα".

Για τις καθυστερήσεις που έγιναν από παίκτες της ομάδας του πριν το 2-1 : "Είναι μια νοοτροπία που είναι δύσκολο να το αλλάξεις στην Ελλάδα. Το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ πήρε το ματς και ο Αστέρας έκανε μεγάλη προσπάθεια".

Για την άποψη που έχει για τον ΠΑΟΚ: "Θέλει τον χρόνο του, αυτή η περίοδος δεν είναι η καλύτερη καθώς υπήρχε ο αποκλεισμός από την Ραπίντ. Αυτό εμείς προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι καλό να επανέλθει όπως και γενικά οι 4-5 μεγάλες ομάδες στην χώρα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ