ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιγαρίδας: "Είχαμε και τύχη"

Τσιγαρίδας: "Είχαμε και τύχη"

Ο βοηθός προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Λεωνίδας Τσιγαρίδας, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την ισοπαλία στην Τούμπα.

"Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ", τόνισε ο Λεωνίδας Τσιγαρίδας μετά την λήξη του αγώνα στην Τούμπα.

"Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς κόντρα στον ΠΑΟΚ που ερχόταν από αρνητικό αποτέλεσμα και ήθελε το παιχνίδι οπωσδήποτε. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους, μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε φάσεις, είχαμε και τύχη. Πήραμε τον βαθμό και συνεχίζουμε, θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και ελπίζω να βρεθούμε ψηλά", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, η Τούμπα δύσκολη έδρα και η ισοπαλία μας αφήνει ικανοποιημένους. Εμείς είχαμε μία συγκεκριμένη τακτική την οποία ακολουθήσαμε.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν είχε καθαρές φάσεις, στο δεύτερο είχε γιατί εμείς οπισθοχωρήσαμε παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Είχαμε και τύχη αλλά παλέψαμε και δικαιωθήκαμε".

Τόνισε πως: "Κάναμε αβίαστα λάθη, είχαμε ένα πρόβλημα στην ανάπτυξη, το πλάνο μας δεν ακολουθήθηκε όπως το προετοιμάσαμε. Είχαμε θέμα σε αυτό το κομμάτι".

Τέλος μίλησε για τα φαβορί των πλέι οφ: "Παρότι ο ΠΑΟΚ ήταν σε μία δύσκολη εβδομάδα πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ ή ο Παναθηναϊκός θα πάρουν την πρώτη θέση. Εμείς θα διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο, θα χτυπήσουμε και τα τρία ματς στην έδρα μας και ότι μπορέσουμε να πάρουμε εκτός".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ