ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Τσερνιάουσκας για Αστέρα"

"Τσερνιάουσκας για Αστέρα"
Βιτάουτας Τσερνιάουσκας

Την περίπτωση του Λιθουανού τερματοφύλακα, Βιτάουτας Τσερνιάουσκας εξετάζει ο Αστέρας, σύμφωνα με ΜΜΕ της Ρουμανίας. Το προφίλ του διεθνούς γκολκίπερ, ο οποίος παίζει στη Ντινάμο Βουκουρεστίου.

Φευγάτος εμφανίζεται από τη Ντινάμο Βουκουρεστίου ο Βιτάουτας Τσερνιάουσκας. Ο Λιθουανός τερματοφύλακας, σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Ρουμανία, αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα του (εφέτος έχει ήδη αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια) και αναφορά γίνεται στο ενδιαφέρον του Αστέρα.

Ότι η ομάδα της Αρκαδίας παρακολουθεί την περίπτωσή του. Ο Τσερνιάουσκας είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου 1989 (έχει ύψος 1.90) και στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος, αφού εκπνέει το συμβόλαιό του. Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στη Ντινάμο από την πολωνική Κορόνα Κιέλτσε, ενώ έχει περάσει ακόμα από την FK Ekranas της χώρας του (2008-2010), αλλά και από την ρουμάνικη Βασλούι (2010-2014).

"Τσερνιάουσκας για Αστέρα"

Είναι διεθνής με τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει παίξει δύο φορές και στην ανδρών. Υπενθυμίζεται ότι ο Αστέρας έχει συμφωνήσει για το καλοκαίρι με τον Γιώργο Αθανασιάδη του Πανθρακικού, ενώ υπάρχουν ήδη στην ομάδα οι Θεοδωρόπουλος - Κοσίτσκι και Μπαντής (το συμβόλαιο του τελευταίου τελειώνει το καλοκαίρι).

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ