ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Τσεκάρει" Κονίγλιο και Φρέιρε ο Αστέρας

"Τσεκάρει" Κονίγλιο και Φρέιρε ο Αστέρας

Ο Αστέρας κοιτάζει στην Αργεντινή για την ενίσχυσή του και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, οι Φερνάντο Κονίγλιο και Νικολάς Φρέιρε έχουν προταθεί κι εξετάζονται. (VIDEO)

Όταν μια αγορά σου βγαίνει, συνεχίζεις να επενδύεις σε αυτήν. Και στον Αστέρα έχουν κάθε λόγο να συνεχίζουν να κινούνται στη μεταγραφική αγορά της Αργεντινής. Ουκ ολίγες περιπτώσεις, οι οποίες έχουν αγωνιστικά και υλικά ανταποδοτικά οφέλη για τους Αρκάδες.

Στην πρώτη ανήκουν πολλές περιπτώσεις, στη δεύτερη οι πιο χαρακτηριστικές είναι αυτές των Χερόνιμο Μπαράλες και Πάμπλο ντε Μπλάσις.

Στην Τρίπολη, "πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" και εξετάζουν ήδη περιπτώσεις από την αγορά της Αργεντινής. Δύο από αυτές, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr είναι ο Φερνάντο Κονίγλιο και ο ο Νικολάς Φρέιρε.

Ο πρώτος είναι 25χρονος επιθετικός με ιταλικό διαβατήριο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ροσάριο Σεντράλ, όπου και ανήκει (σ.σ στην πρώτη ομάδα), ενώ έχει δοθεί κατά σειρά δανεικός σε Σαρμιέντο, Σπορτίβο Μπελγράνο, Ουνιόν Σάντα Φε και Τσακαρίτα. Μάλιστα, στην τελευταία αγωνίζεται τώρα μετρώντας επτά συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν.

Ο δεύτερος είναι 22χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Αρχεντίνος Τζούνιορς. Μετρά 5 συμμετοχές μέσα στο 2016, όλα 90λεπτα, απέναντι σε Ντεφένσα ι Χουστίσια, Εστουδιάντες, Βέλες Σάρσφιλντ, Αλντοσίβι και Τίγκρε. Μάλιστα, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Αστέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μόλις δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει προς το παρόν από τις πολλές που έχουν προταθεί στους διοικούντες των Αρκάδων, οι οποίες δεν βιάζονται για την επιλογή τους και "περνούν από κόσκινο" κάθε υποψήφιο στόχο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ