ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τριάρα του Αστέρα στην Al Feiha

Τριάρα του Αστέρα στην Al Feiha

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε εύκολα με 3-0 της Al Feiha στο δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, δείχνοντας καλύτερη δείγματα γραφής σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Αλάνιασπορ.

Την πρώτη νίκη στα φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν με 3-0 της Al Feiha, παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα.

Ο Στάικος Βεργέτης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αλάνιασπορ, δοκιμάζοντας σχήματα και πρόσωπα. Οι παίκτες του Αστέρα έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Νϊκος Καλτσάς είχε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρα ελάχιστα άουτ.

Οι Αρκάδες συνέχιζαν να πιέζουν, είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές με τον Σεντρίκ Γκοντό στο 23' και το 31' και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 33ο λεπτό με όμορφο σουτ του Καλτσά. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον Γκοντό να παίρνει εκδίκηση για τις δύο χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και να διαμορφώνει το 2-0 στο 54', εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πάμπλο Μάσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 83ο λεπτό. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Δουβίκας, ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια.

Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβτς, Καλτσάς, Ισνάλντο, Γκοντό

Αγωνίστηκαν και οι: Καπετάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιλιανίδης, Ρόμπερτ, Μάσα, Ιγκόρ, Μαδίντα, Δουβίκας, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τζανγκ.

Photo Credits: asterastripolis.gr

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ