ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τριανταφυλλόπουλος: "Συγκινητική η στήριξη από την ομάδα"

Τριανταφυλλόπουλος: "Συγκινητική η στήριξη από την ομάδα"
Τριανταφυλλόπουλος

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, τη στήριξη που δέχθηκε και τόνισε πως ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να μάθει να ζει με τέτοιες καταστάσεις.

Ο μεγάλος άτυχος της σεζόν για τον Αστέρα ακούει στο όνομα Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Βλέπετε, ο 23άχρονος άσος τραυματίστηκε σοβαρά στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μιλώντας στο κανάλι του Αστέρα στο youtube, ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε και τόνισε όμως πως είναι μέσα στο πρόγραμμα.

"Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οποιος υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο, υπογράφει και ένα συμβόλαιο με τραυματισμούς. Το θέμα είναι να είσαι δυνατός ψυχικά και πνευματικά. Είμαι 23 χρονών, έχω όλο το μέλλον μπροστά μου, οι 6-7 μήνες είναι ένα πταίσμα για τα υπόλοιπα που θα έρθουν", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ηταν πολύ δυνατή η στήριξη από τους κοντινούς μου ανθρώπους και πολύ συγκινητική η στήριξη από την ομάδα. Στο τελευταίο φιλικό συγκινήθηκα, όπως και οι γονείς μου, οι δικοί μου άνθρωποι, με την κίνηση που έκανε η ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι τόσο ζεστή κίνηση από ομάδα. Και αυτό με χαροποίησε πολύ".

Για τη στήριξη που δέχθηκε: "Από τη στιγμή που έπεσα στο γήπεδο τα παιδιά είναι καθημερινά εδώ. Τηλεφωνήματα, μηνύματα, είναι αυτό που λένε, είμαστε μια οικογένεια. Ο ένας προσέχει τον άλλον, ο ένας θέλει να είναι καλά ο άλλος και στην πρώτη δύσκολη στιγμή φάνηκε κατευθείαν".

Για το αν έχει ένα παράπονο: " Εμένα το παράπονό μου είναι αυτό. Γιατί τώρα; Ηρθα, πάλι είχα μια άτυχη στιγμή στο φιλικό με τον Παναρκαδικό, έμεινα δύο μήνες έξω. Αλλά τώρα η ομάδα είχε δέσει όπως έπρεπε. Είχα κάνει πολύ δυνατή προετοιμασία, είχα στόχο και προσωπικό και ομαδικό. Γιατί τώρα; Γιατί αυτό;"

Τέλος για το πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του: "Εχω αρχίσει να δίνω ερεθίσματα στο πόδι μου. Πρέπει να γίνω πιο λειτουργικός ως άνθρωπος, γιατί δυσκολεύω τη ζωή των γύρω μου. Το ιατρικό τιμ θα μου πει πώς θα κινηθούμε. Οταν μου έστελναν όλοι περαστικά και θα γυρίσεις πιο δυνατός, τους έλεγα ναι θα γυρίσω πιο δυνατός. Θα κάνω αυτό που πιστεύετε, θα σας βγάλω σωστούς. Εχω πολλή δύναμη και πολλή όρεξη για να δουλέψω και να επιστρέψω. Εχω να αποδείξω πράγματα και στον εαυτό μου. Δεν μπορεί να με βάλει αυτή η άτυχη στιγμή κάτω. Ο,τι αφήσαμε στη μέση με την ομάδα, πρέπει να το τελειώσω κι εγώ και οι συμπαίκτες μου μαζί".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ