ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τράβηγμα στον τετρακέφαλο ο Λούι στον Αστέρα

Τράβηγμα στον τετρακέφαλο ο Λούι στον Αστέρα
INTIME SPORTS

Ο Μπράιαν Λούι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Με ένα ακόμη πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό καθώς απών ήταν και ο Μπράιν Λούι. Ο άσος των Αρκάδων υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Την ίδια ώρα εκτός παραμένει και ο Φούντας που συνεχίζει να γυμνάζεται μόνος του.

Σε ότι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Στάικου Βεργέτη οι ιθύνοντες της ομάδας εξακολουθούν να ψάχνουν την κατάλληλη λύση χωρίς ακόμα να υπάρχει κάτι δεδομένο. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως το Σάββατο στον πάγκο των Αρκάδων θα κάτσει ο Τερεζόπουλος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής σε συνδυασμό με ντρίμπλα και πάσα, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης, καθώς και ασκήσεις με σέντρες και σουτ.Στο τέλος έγινε δίτερμα τακτικής.

Ο Φούντας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το Σάββατο στις 15:00 κι έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με το Λεβαδειακό (31/01, 15:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

O Braian Lluy υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ