ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη!

Η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη!

Ιστορική η 24η Ιουλίου για τον Αστέρα καθώς ακριβώς πριν δύο χρόνια σημείωσε την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη (4-2 τη Ροβανιέμι) και έβαλε πλώρη για το θαύμα των ομίλων του Europa League (video)

Το 1-1 του πρώτου αγώναστο Ροβανιέμι έδινε προβάδισμα πρόκριση στον Αστέρα. Το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (12' Κουρμπέλης, 45'+ Ντε Μπλάσις) έφερνε την ομάδα του Στάικου Βεργέτη αγκαλιά με τον τρίτο προκριματικό γύρο, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με 10 παίκτες.

Ένα δεκάλεπτο αδράνειαςστο ξεκίνημα της επανάληψης προκάλεσε "παγωμάρα" στην Τρίπολη καθώς οι Φιλανδοί ισοφάρισαν σε 2-2. Ωστόσο οι "κιτρινομπλέ" συνήλθαν γρήγορα!

Η κεφαλιά του Ντε Μπλάσιςστο 73' έφερε και πάλι τον Αστέρα σε θέση πρόκρισης (3-2) για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος με τον Μπακασέτα στο 81'. Οι Αρκάδες σημείωναν την πρώτη τους νίκη στην Ευρώπη, συνεχίζοντας την πορεία τους στο Europa League.

Τη συνέχεια τη θυμάστε...Μάιντς έξω, Μακάμπι έξω και όμιλοι!

Η ιστορικά σύνθεση:Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ουσέρο, Κουρμπέλης (71' Μπακασέτας), Ρόλε, Μάσα (75' Μουνάφο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (69' Μπαντιμπανγκά)

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ