ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το βάρος στη φυσική κατάσταση

Το βάρος στη φυσική κατάσταση
REPORTER IMAGES

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Παρασκευής (17/07) στο Φένλο για τον Αστέρα με απογευματινή προπόνηση. Το Sport24.gr μεταδίδει από την Ολλανδία.

Διπλή προπόνηση συμπεριελάμβανε το πρόγραμμα του Αστέρα και την Παρασκευή (17/07) στο Φένλο. Μία ημέρα κατά την οποία ο Στάικος Βεργέτης έριξε το βάρος στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε τρέξιμο αλλά και αποθεραπεία, αποκατάσταση καθώς διεξήχθη λίγες ώρες μετά τη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Μπασακσεχίρ. Το απόγευμα, στις 18:00 τοπική, οι κιτρινομπλέ έκαναν ασκήσεις, όπως 8Χ8 στο μισό γήπεδο, με αποκλειστικό στόχο την φυσική κατάσταση.

Το βάρος στη φυσική κατάσταση
REPORTER IMAGES

Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν και το Σάββατο (10:00 και 18:00) στο Φέλνο το οποίο θύμιζε σήμερα περισσότερο... Ελλάδα, με ηλιοφάνεια και θερμοκρασία στους 31 βαθμούς. Σχεδόν 10 περισσότερους από αυτούς που συναντήσαμε όταν φτάσαμε την Τετάρτη (15/07) στην Ολλανδία.

Το βάρος στη φυσική κατάσταση
REPORTER IMAGES

Την Κυριακή (19/07) ακολουθεί ένα δίωρο ταξίδι μέχρι το Βέλγιο όπου οι Αρκάδες θα αντιμετωπίσουν την Μπέβερερν στο δεύτερο φιλικό τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Το χτίσιμο του @asterastripolisfc συνεχίζεται με απογευματινή προπόνηση #asterastripolisfc #asteras #preseason

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ