ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το τρίτο ημίχρονο είχε ανακούφιση και... Παράσχο

Το τρίτο ημίχρονο είχε ανακούφιση και... Παράσχο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr καταγράφει το κλίμα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μετά τη νίκη του Αστέρα επί του Πλατανιά αλλά και ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τους κιτρινομπλέ.

Αν μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει το κλίμα στην Τρίπολη μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά είναι η ανακούφιση. Ο Αστέρας μπήκε στο παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο, ως τελευταίος στο βαθμολογικό πίνακα, κάτι που βάραινε τα πόδια των παικτών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτά "λύθηκαν" μόλις η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της κριτικής ομάδας. Και τα χαμόγελα επέστρεψαν μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε τους κιτρινομπλέ με τους πρώτους βαθμούς στη φετινή λίγκα.

Την ίδια ώρα δεν έλειπαν και τα παράπονα για τη διαιτησία, καθώς μία αγωνιστική μετά τον... αέρα που έσπρωξε τον Βιγιαφάνες στο πέναλτι που πήρε, ο Σέλιμος έκλεισε τα μάτια σε παράβαση που έβγαζε... μάτια. Ο Καλτσάς γκρεμίστηκε στο 55' σε προφανή θέση για γκολ και με το αποτέλεσμα στο 0-0, ωστόσο ο Σέλιμος δεν έδωσε τίποτα.

Προς έκπληξη όλων στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Παράσχος- που σπάνια μιλάει για τη διαιτησία- έκανε σφοδρή επίθεση μιλώντας ουσιαστικά για "σφαγή" του Πλατανιά και περίεργα μηνύματα που λάμβανε όλο την εβδομάδα. Σαν να μην έγινε ποτέ η φάση του Καλτσά...

Ενδιαφέρουν και αυτά:

  • Τα πρώτα γκολ του Αστέρα στο πρωτάθλημα σε ροή αγώνα ήρθαν από φάσεις που έφτιαξαν οι αριστεροί του μπακ. Πρώτα ο Γιαννούλης και μετά ο Κυριακόπουλος που πήρε τη θέση του.
  • Για πρώτη φορά ο Αστέρας κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Μέχρι τώρα είχε δεχθεί 9 τέρματα σε 4 αγώνες.
  • Ο Αστέρας έβαλε 2 γκολ, όσα είχε βάλε στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.
  • Μετά από 5 αγωνιστικές δεν έχει σκοράρει ξένος στον Αστέρα. Δίχτυα έχουν βρει οι Ιωαννίδης και Καλτσάς.
  • Τρίτο σερί ματς που ξεκινά δεξιός μπακ ο Ίγκορ. Δεύτερο σερί ματς που παίζει ως στόπερ ο Μπέρτος.
  • Ο Κυριακόπουλος έγινε ο 19ος παίκτης που χρησιμοποιείται φέτος.
  • Χωρίς Κουρμπέλη και Ιγκλέσιας, ο Τσουκαλάς πήρε το περιβραχιόνιο στην μόλις 5η του συμμετοχή του με τον Αστέρα.
  • Ο Ιωαννίδης δεν ξεκίνησε για πρώτη φορά ως βασικός. Ο αντικαταστάτης του (Γκοντό) υπέστη θλάση στο 62'.
  • Ο Κουρμπέλης δεν αγωνίστηκε καθώς προερχόταν από ενοχλήσεις. Έτσι, οι μόνοι παίκτες που έχουν 5 συμμετοχές είναι οι Κοσίτσκι, Γιαννούλης, Τσουκαλάς και Καλτσάς.
  • Η ασίστ του Κυριακόπουλου ήταν η πρώτη φετινή του Αστέρα.
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ