ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το συμπληρωμένο ρόστερ και οι δανεικοί

Το συμπληρωμένο ρόστερ και οι δανεικοί
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας βαδίζει προς την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με συμπληρωμένο το ρόστερ του προ πολλού. Ποια η περίπτωση μεταγραφής αλλά και η θέση του περί δανεικών. Τα νέα της προπόνησης.

Αντίστροφη μέτρηση στην Τρίπολη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων το ερχόμενο Σάββατο στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό (22/08, 19:15). Μία πρεμιέρα η οποία βρίσκει τον Αστέρα με συμπληρωμένο το ρόστερ εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Οι όποιες αδυναμίες στην ομάδα είχαν εντοπιστεί πριν το τέλος της περασμένης σεζόν, ενώ οι απώλειες παικτών- όπως των Ρόλε και Γιαννιώτα- καλύφθηκαν σχεδόν άμεσα. Αποτέλεσμα να βρεθεί ο Αστέρας στην Ολλανδία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας του με όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Γιάννου, Φούντας, Δημούτσος, Χαμντανί, Ντουντού, Γουάτο, Λανθαρότε, Γιαννούλης και Μπερτόγλιο ταξίδεψαν στο Φένλο από την πρώτη ημέρα. Για τυπικούς λόγους, οι δύο τελευταίοι ανακοινώθηκαν επίσημα όσο ήταν ο Αστέρας εκεί, ωστόσο μετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα των κιτρινομπλέ.

Πέρα λοιπόν από τα προβλήματα τραυματισμών (Λούι, Κουρμπέλης, Νίκο), ο Στάικος Βεργέτης είχε στη διάθεσή του από την Ολλανδία, ολόκληρο το ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί στη σεζόν. Ένας προγραμματισμός ιδανικός για κάθε προπονητή στην προσπάθειά του να μοντάρει την ομάδα του.

Αστερίσκοι φυσικά υπήρχαν και υπάρχουν. Άλλωστε βρισκόμαστε ακόμα σε ανοικτή μεταγραφική περίοδο. Ο Αστέρας όμως έχει συμπληρώσει το παζλ του και μόνο κάτω από συγκεκριμένες περιπτώσεις θα προχωρήσει σε ενίσχυση. Για παράδειγμα αν αποχωρήσει ο Μπαράλες ή αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Περί δανεικών

Τέλος, όσον αφορά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιστροφή Γιαννιώτα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ο Αστέρας έχει εκφράσει προ πολλού την πάγιά του θέση στα αρμόδια όργανα της λίγκας. Οι κιτρινομπλέ δεν είναι υπέρ της συγκεκριμένης τακτικής ανάμεσα σε ομάδες της Super League για λόγους ανταγωνισμού.

Θεωρούν ότι πρέπει να υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των μετακινήσεων τους, εκτός φυσικά αν οι συμφωνίες είναι με ομάδες του εξωτερικού. Οι περιπτώσεις του Γιαννιώτα (δανεικός πέρσι από την Ντίσελντορφ) και του Φούντα (φέτος από Ζάλσμπουργκ) είναι χαρακτηριστικές.

Στην τελική ευθεία με... πρέσινγκ

Στην επιθετική ανάπτυξη και στο πρέσινγκ δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Στα ευχάριστα νέατο γεγονός ότι ο Κιτοκό ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ ο Λούι ανέβασε ρυθμούς βγάζοντας ένα μέρος της. Ατομικό ακολούθησανοι Νίκο και Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ ηεπόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης (18/08).

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ