ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το "σπρώξιμο" και το σπρώξιμο

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η επόμενη ημέρα στον Αστέρα μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (1-2), στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν (VIDEO)

Περίμεναν πώς και πώς στον Αστέρα την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Και αυτό γιατί ανυπομονούν να αφήσουν πίσω τους την περσινή άσχημα χρονιά στην οποία η ομάδα σώθηκε λίγο πριν το τέλος. Μία σεζόν που- όπως είναι λογικό- έχει αφήσει κατάλοιπα στην Τρίπολη.

Το ψυχολογικό "σπρώξιμο"

Γι' αυτό και ο Αστέρας χρειάζεται νίκες και βαθμούς στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς, να διώξει όλα τα σύννεφα που μαζεύτηκαν πέρσι. Θέλει ένα ψυχολογικό "σπρώξιμο" για να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. Τα δύο πολύ γρήγορα γκολ όμως του ΠΑΣ, "έδεσαν" τα κιτρινομπλέ πόδια.

Και το... κανονικό σπρώξιμο

Οι Ηπειρώτες άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ με γκολάρα του Ναδάλες. Στο 19' όμως ο Μαυροπάνος σπρώχνει πεντακάθαρα- και με τα δύο χέρια- τον Σελίν και τον βγάζει εκτός φάσης. Πιάνει ανενόχλητος την κεφαλιά και 0-2. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν είδε την παράβαση, έτσι ο Αστέρας βρέθηκε νωρίς νωρίς αντιμέτωπος με ένα βουνό που δεν ανέβηκε.

Κάν' το στη Λάρισα όπως πέρσι

Στην Τρίπολη όμως ήδη έχουν αφήσει πίσω τους την χθεσινή ήττα γιατί θέλουν να πάνε στην πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος με βαθμούς στο σακούλι. Την μεθεπόμενη Δευτέρα (28/8) αγωνίζονται στη Λάρισα, εκεί όπου τον Απρίλη πέρασαν σαν σίφουνας (1-4).

Ένα διπλό τη 2η αγωνιστική θα "σβήσει" την ήττα από τον ΠΑΣ και θα δώσει ψυχολογικό αέρα στην ομάδα, να προετοιμαστεί με την ησυχία της στη διακοπή για τα ματς της Εθνικής.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ