ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το ρεκόρ του Γιάννου και το μηδέν στην άμυνα!

Το ρεκόρ του Γιάννου και το μηδέν στην άμυνα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ρεκόρ καριέρας για τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος έφθασε τα 11 γκολ στη φετινή σεζόν με τον Αστέρα. Οι Αρκάδες κράτησαν το μηδέν στην άμυνα κόντρα στον Πανθρακικό, τέταρτο ματς στη σεζόν που το κατορθώνουν.

Ενδιαφέρονται στατιστικά συμπεράσματα βγήκαν μετά τη νίκη του Αστέρα επί του Πανθρακικού, με 4-0, για τη 16η αγωνιστική της Super League. Ο Απόστολος Γιάννου έφθασε τα 11 γκολ και πέτυχε ρεκόρ καριέρας, σεφτέ στα γκολ από Φούντα και Ιγκλέσιας αλλά η άμυνα δεν πάει πίσω. Δείτε αναλυτικά:

#11 Με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Απόστολος Γιάννου εναντίον του Πανθρακικού σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 11 τέρματα σε μία σεζόν στο Πρωτάθλημα, καθώς ξεπέρασε την περσινή καλύτερη του επίδοση (10 με τον Πανιώνιο).

#1 Τα πρώτα τους τέρματα στο Πρωτάθλημα της Super League 2015-2016 πανηγύρισαν κόντρα στον Πανθρακικό οι Φούντας και Iglesias.

#4 Η νίκη επί του Πανθρακικού με 4-0 είναι η μεγαλύτερη της σεζόν για τον Αστέρα στο Πρωτάθλημα της Super League.

#2 Ο Αστέρας ισοφάρισε τη δεύτερη μεγαλύτερή του νίκη στη Super League που ήταν το 4-0 επί του Άρη το 2009, με πρώτη να παραμένει το 6-1 κόντρα στον ΟΦΗ το 2015.

#21 Με τις 21 τελικές προσπάθειες ο Αστέρας έκανε φετινό ρεκόρ, έφτασε τις 180 και παραμένει στην πρώτη πεντάδα του Πρωταθλήματος.

#3 Τις λιγότερες τελικές προσπάθειες δέχτηκε ο Αστέρας στο Πρωτάθλημα με τον Πανθρακικό να σημειώνει μόλις 3!

#97 συμμετοχές με τη φανέλα του Αστέρα έφτασε ο Braian Lluy και ξεπέρασε τον Ximo Navarro που είχε 96. Πλέον, βρίσκεται στην 9η θέση του TOP-10.

#175 συμμετοχές στη Super League συμπλήρωσε ο Matias Iglesias.

#0 Ο Αστέρας κράτησε το μηδέν στην άμυνα για τέταρτο παιχνίδι στη σεζόν, μετά τις εκτός έδρας νίκες με Πανθρακικό και ΑΕΚ (0-2, 0-1) και την εντός έδρας με Ατρόμητο (1-0).

#105 συμμετοχές με τη φανέλα του Αστέρα έφτασε ο Γιώργος Ζησόπουλος και βρίσκεται στην 7η θέση του TOP-10 της ομάδας.

#83 συμμετοχές έφτασε ο Dorin Goian και ξεπέρασε τον Jeronimo Barrales που είχε 82. Ο στόπερ της ομάδας βρίσκεται στην 15η θέση των συμμετοχών.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ