ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το πρώτο σύστημα

Το πρώτο σύστημα
Χάβος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι πρώτες σκέψεις του Μάκη Χάβου για το σύστημα το οποίο θα ακολουθήσει αποτυπώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Έπε, όπου διεξήχθη το φιλικό με την Κάμπουρ.

Αν και είναι ακόμη νωρίς, καθώς βρισκόμαστε με το βασικό στάδιο προετοιμασίας σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει υλοποιηθεί πλήρως, ο Μάκης Χάβος εκδήλωσε στο δεύτερο φιλικό τεστ - νίκη με 3-1 απέναντι στην Κάμπουρ - μερικές από τις τακτικές σκέψεις του ενόψει και της νέας σεζόν.

Ο Αστέρας παρατάχθηκε σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Τόμας Κοσίτσκι ξεκίνησε κάτω από τα γκολπόστ, αν και σε αυτή τη θέση θα γίνει μεγάλη μάχη με τον Αντόνιο Ντοναρούμα για τα γάντια του βασικού.

Οι αμυντική τετράδα, αμιγώς ελληνική, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως προς τα δύο άκρα, μιας και Μπέρτος και Γιαννούλης προωθούνταν αρκετά με εντολή του προπονητή τους.

Δύο τα αμυντικά χαφ. Με τον Χαμντανί να αναλαμβάνει να υποδεχθεί την πρώτη μπάλα και να μοιράσει αυτή δεξιά και αριστερά κατά βέλτιστο τρόπο, ενώ τον Δημούτσο να προσπαθεί να κόψει κάθε μπαλιά και να οχυρώνει την πρώτη γραμμή άμυνας.

Τρεις στο κέντρο. Με τον Καλτσά να είναι στο δεξί άκρο, τον Μάσα στο αριστερό και τον Τσιλιανίδη στο κέντρο. Ωστόσο, υπήρχαν στιγμές που οι τρεις άλλαξαν θέσεις μεταξύ τους. Και φυσικά μοναδικό προωθημένο τον Ιωαννίδη.

Κομβική για την ανάπτυξη της ομάδας της Τρίπολης η λειτουργία των άκρων αλλά και των δύο αμυντικών χαφ. Βέβαια, τα πρόσωπα ενδεχομένως να αλλάξουν στην πορεία, ανάλογα και με τις προσθήκες. Τα πρώτα δείγματα γραφής, "αποτυπώθηκαν".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ