ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το πρόγραμμα των φιλικών του Αστέρα στην Ολλανδία

Το πρόγραμμα των φιλικών του Αστέρα στην Ολλανδία

Τρία φιλικά σε διάστημα έξι ημερών θα δώσει ο Αστέρας Τρίπολης κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ολλανδία με τους "Αρκάδες" να ανακοινώνουν επίσημα το πρόγραμμα.

Στην επισημοποίηση των φιλικών που θα δώσει ο Αστέρας Τρίπολης στην Ολλανδία προχώρησαν οι Αρκάδες γνωστοποιώντας το πλήρες πρόγραμμα. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη θα βρεθούν για δώδεκα μέρες εκτός Ελλάδος και σε διάστημα έξι ημερών θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια.

"Από τις 12 έως τις 24 Ιουλίου ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο"BILDERBERG CHÂTEAU HOLTMÜHLE" η ομάδα μας θα δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις.

Το πρώτο φιλικό θα είναι με τηνVitesse στις 22 Ιουλίου ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με την Istanbul Basaksehir FK και την Willem II.

Πέμπτη 16 Ιουλίου:ΑΣΤΕΡΑΣ-Istanbul Basaksehir FK (18:30)

Σάββατο 18 Ιουλίου:ΑΣΤΕΡΑΣ-Willem II

Τετάρτη 22 Ιουλίου:ΑΣΤΕΡΑΣ-Vitesse (19:00)

Η Vitesse τη σεζόν 2014-2015 κατέλαβε την 5η θέση στην Eredivisie με 58 βαθμούς και θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η Willem II στο ίδιο πρωτάθλημα συγκέντρωσε 46 βαθμούς (9η θέση), ενώ η Istanbul Basaksehir FK είναι ομάδα που τερμάτισε στην 4η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ