ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το "παλεύει" για Στρούνα ο Αστέρας

Το "παλεύει" για Στρούνα ο Αστέρας
Στρούνα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σλοβένος διεθνής μπακ, Αντράζ Στρούνα, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο παίκτης που θέλει ο Αστέρας για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μπράιαν Λούι.

Μία από τις θέσεις στις οποίες ψάχνει παίκτη ο Αστέρας είναι αυτή του δεξιού μπακ. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι πρώτος στη λίστα είναι ο Αντράζ Στρούνα, ο οποίος ύστερα από μια τριετία στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει αποτελέσει παρελθόν.

Ο 26χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του στην ομάδα της Ηπείρου και είναι σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Πρόσφατα ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του ομάδα από τη Ρουμανία, αλλά απέρριψε την πρόταση που του έγινε. Ο Αστέρας δεδομένα έχει κάνει κρούση στον Σλοβένο διεθνή, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί η "χρυσή" τομή στο οικονομικό σκέλος.

Ο Στρούνα εκτιμά ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο και περιμένει μια πρόταση με οικονομικά δεδομένα που θα τον ικανοποιούν. Μένει να φανεί αν η ομάδα της Αρκαδίας καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Την περασμένη σεζόν ο ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 25 ματς του ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν από τους διακριθέντες. Στην Ελλάδα ήρθε το καλοκαίρι του 2013, έχοντας αγωνιστεί σε 89 παιχνίδια.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ