ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το κομβικό "δίδυμο" και οι οδηγίες

Το κομβικό "δίδυμο" και οι οδηγίες

Ο Μάκης Χάβος έκανε δοκιμές στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής, επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές τη σημασία του κομβικού διδύμου.

Η απογευματινή προπόνηση της Κυριακής, στο Όοστερμπεεκ της Ολλανδίας όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα, ξεκίνησε με ασκήσεις μεταβίβασης μπάλας και τελειωμάτων.

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Βασίλης Τεμπέλης

Ωστόσο, όλο το "ζουμί" κρυβόταν στην άσκηση του Μάκη Χάβου, η οποία εν μέρει "έδειξε" και ενδεκάδα ενόψει του τρίτου και τελευταίου τεστ επί ολλανδικού εδάφους, την Τρίτη με αντίπαλο την Γκεντσλέμπιρλίγι.

Ενδεκάδα, η οποία δεν είναι παρά η ίδια αρχική της φιλικής αναμέτρησης με την Κάμπουρ. Κοσίτσκι κάτω από τα γκολπόστ, Μπέρτος δεξιά, Γιαννούλης αριστερά, Κουρμπέλης και Τριανταφυλλόπουλος αμυντικό δίδυμο, Χαμντανί και Δημούτσος αμυντικά χαφ, Καλτσάς στο δεξί άκρο, Μάσα στο αριστερό και Τσιλιανίδης πίσω από το μοναδικό προωθημένο, Νίκο Ιωαννίδη.

Σε παράταξη 4-2-3-1, ενώ μετά πέρασε ο Τσουκαλάς στη θέση του Ιωαννίδη, και ο Μάσα πέρασε στην κορυφή. Χαμντανί και Δημούτσος αποτέλεσαν το κομβικό "δίδυμο".

Ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης επέμεινε ότι δεν πρέπει να χαθεί η μπάλα στο σημείο εκείνο, της θέσης των αμυντικών χαφ, ώστε να μεταβιβαστεί επιτυχώς στα άκρα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που σταμάτησε τη φάση για να κάνει βελτιωτικές συστάσεις.

Οι άλλες παρατηρήσεις του Χάβου εντοπίστηκαν στην κίνηση των μπακ, όχι μόνο τόσο ως προς την προώθησή τους, όσο και ως προς την αλληλοκάλυψη.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ