ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το κοινωνικό πρόσωπο του Αστέρα Τρίπολης

Το κοινωνικό πρόσωπο του Αστέρα Τρίπολης
INTIME SPORTS

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιάννης Ντάλλας μίλησε στον "Sport24 Radio 103,3" για τη συλλεκτική φανέλα των Αρκάδων με αφορμή τη συμπλήρωση 100 νικών τους στη Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Sport 24 Magazino" και τους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι για τη συλλεκτική φανέλα, η οποία θα δημοπρατηθεί από την οργάνωση "charity idols" για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

"Θέλουμε πάντα να κάνουμε νέα πράγματα και ειδικά όταν πρόκειται για κινήσεις που έχουν τέτοιο σκοπό και αφορούν ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τα παιδιά της οργάνωση “charity idols” συστήνονται ως μια παρέα παιδιών που πάσχουν από δυσανεξία στις κοινωνικές ανισότητες και εμείς θέλουμε να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες.

Δεν θέλει κόπο. Θέλει νέες ιδέες, δράσεις και όρεξη. Συμπληρώσαμε τις 100 νίκες στη Σουπερλίγκα και απλά σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε μία και μοναδική φανέλα, γράφοντας πάνω τις ημερομηνίες από την πρώτη νίκη, στις 7 Οκτώβρη του 2007 με 1-0 επί του Παναθηναϊκού, έως την 100η την Κυριακή με τον Εργοτέλη.

Πρόκειται για μία φανέλα με το 100 στην πλάτη, τη λέξη "wins" και τις ημερομηνίες. Κάτι απλό και όμορφο για ανθρώπους που θα το εκτιμήσουν και το έχουν ανάγκη.

Η δημοπρασία της φανέλας θα ξεκινήσει από την Μεγάλη Τετάρτη, με τιμή εκκίνησης τα 100 ευρώ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ