ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το "ευχαριστώ" του Ντοναρούμα στον Αστέρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος τερματοφύλακας της Μίλαν, Αντόνιο Ντοναρούμα, αποχαιρέτησε τον Αστέρα κι ευχήθηκε τα καλύτερα για την πορεία της ομάδας της Τρίπολης.

Μία ημέρα μετά από τον Τζανλουίτζι, η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση και του αδερφού του, Αντόνιο Ντοναρούμα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης.

O μεγάλος αδελφός της οικογένειας με δήλωσή του στην επίσημη σελίδα των "κιτρινομπλέ" ευχαρίστησε τους Αρκάδες και τον κόσμο της πόλης, υποσχόμενος ότι θα παρακολουθεί την πορεία της ομάδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Antonio για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην Αρκαδία.

Ο Donnarumma φόρεσε τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ σε 23 αναμετρήσεις, ενώ στη Milan θα συνυπάρξει με τον αδερφό του και βασικό τερματοφύλακα των "ροσονέρι", Gianluigi Donnarumma.

O Antonio με δήλωση του στο asterastripolis.gr τόνισε: "Ευχαριστώ την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τον κόσμο της Τρίπολης. Πέρασα έναν υπέροχο χρόνο δίπλα σας και έκανα πολλούς πραγματικούς φίλους. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Καλή τύχη στην ομάδα. Να ξέρετε ότι θα παρακολουθώ καθημερινά τα νέα και την πορεία σας. Αντίο φίλοι μου."

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ